Αρχική Διαγωνισμοί 14 τυχερά παιδάκια κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και αναμνηστικά δωράκια της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Ζωούπολη" της Disney

14 τυχερά παιδάκια κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και αναμνηστικά δωράκια της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Ζωούπολη" της Disney

Μετά την τεράστια επιτυχία του "Ψυχρά κι Ανάποδα" και των "Υπερέξι", η Disney ετοιμάζεται να κλέψει και πάλι τις καρδιές μας με τη νέα της ξεκαρδιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή... ολόκληρο το ζωικό βασίλειο! Η "Ζωούπολη" μας ξεναγεί σε έναν απίστευτο κόσμο που φιλοξενεί απολαυστικούς χαρακτήρες και τα πιο εντυπωσιακά τοπία που έχουμε δει, συγκεντρωμένα σε μία ταινία κινουμένων σχεδίων. Η ταινία παρακολουθεί την περιπέτεια της Τζούντι, ενός λαγού που θέλει να γίνει αστυνομικός, αλλά και του διασκεδαστικού της περίγυρου, o οποίος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο καθένας (και ειδικά η μικρόσωμη Τζούντι) μπορεί να γίνει αυτό που θέλει. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Byron Howard ("Μαλλιά Κουβάρια"), Rich Moore ("Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα") και Jared Bush ("Οι Υπερέξι"), τρεις από τους πιο έμπειρους στο κινούμενο σχέδιο δημιουργούς. Ετοιμαστείτε να μάθετε πώς μιλάνε, ντύνονται, μετακινούνται και λύνουν τις υποθέσεις τους οι κάτοικοι μιας πολύβουης μεγαλούπολης που ανήκει αποκλειστικά στα ζώα! Στην ταινία εμφανίζονται 64 διαφορετικά είδη ζώων. Για να αποδοθεί σωστά η ατμόσφαιρα της κάθε περιοχής, οι δημιουργοί συμβουλεύτηκαν έναν κλιματολόγο της Nasa.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε το Trailer της ταινίας:

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 14 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν απίθανα δωράκια από τη ταινία κινουμένων σχεδίων "Ζωούπολη". Ειδικότερα, 5 παιδάκια κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Tα διπλά εισιτήρια αφορούν σε 1 ενήλικα και 1 παιδί (3-12 ετών), ισχύουν για 3 μήνες από την ημερομηνία κλήρωσης και δεν συμπεριλαμβάνουν την είσοδο στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των θαλάσσιων θηλαστικών. 2 παιδάκια κερδίζουν το βιβλίο "Ζωούπολη, μαγικός κόσμος"  με την ιστορία της ταινίας από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, 3 παιδάκια κερδίζουν από σετ ζωγραφικής και ένα σετ αυτοκόλλητα, 2 παιδάκια κερδίζουν από ένα T-Shirt ενηλίκων, 2 παιδάκια κερδίζουν ένα καπέλο της ταινίας.

AZP_10cmKGK_7060

Zootropolis_Metaichmio_BookZootropolis_Stationery SetZootropolis_Adult teeZootropolis_StickerZootropolis_Cap

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 7 Mαρτίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 14 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν απίθανα δωράκια από τη ταινία κινουμένων σχεδίων "Ζωούπολη". Ειδικότερα, 5 παιδάκια κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Tα διπλά εισιτήρια αφορούν σε 1 ενήλικα και 1 παιδί (3-12 ετών), ισχύουν για 3 μήνες από την ημερομηνία κλήρωσης και δεν συμπεριλαμβάνουν την είσοδο στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των θαλάσσιων θηλαστικών. 2 παιδάκια κερδίζουν το βιβλίο "Ζωούπολη, μαγικός κόσμος"  με την ιστορία της ταινίας από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, 3 παιδάκια κερδίζουν από σετ ζωγραφικής και ένα σετ αυτοκόλλητα, 2 παιδάκια κερδίζουν από ένα T-Shirt ενηλίκων, 2 παιδάκια κερδίζουν ένα καπέλο της ταινίας.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 7η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.234 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

για τις 5 διπλές προσκλήσεις για το Αττικό Ζωολογικό Παρκο

1.Κλεοπάτρα Χρονοπούλου

2.Παπάζη Χριστίνα

3.Υφαντή Κωνσταντίνα

4.Χριστίνα Ναναδάκη

5. Πιταροκοίλη Γεωργία

για  το βιβλίο "Ζωούπολη, μαγικός κόσμος"  

6.Κωνσταντίνος Σισαμάκης

7.Καρκούλα Σοφία 

3 σετ ζωγραφικής και ένα σετ αυτοκόλλητα

8.Μαρία Βάμβα

9.Χριστόπουλος Γιώργος 

10. Μαριέττα Μικροπούλου

2  T-Shirt ενηλίκων

11.Παπαδόγιαννης Παναγιώτης

12. Κωνσταντίνα Μαργαριτογιαννάκη

2 καπέλα 

13. Νικολέτα κρητικάκη

14.Γιαρμαδούρος Αντώνης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.