Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια

newsitamea-istories

Σύζυγος έπιασε την γυναίκα του να κλαίει ενώ έκανε μπουγάδα και τότε του είπε την σοκαριστική αλήθεια!

Άντρας ακολουθεί τη σύζυγό του κάθε πρωί, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Ακούγεται παράξενο, αλλά αυτό δεν είναι γιατί δεν την εμπιστεύεται ,  αλλά ο λόγος στην πραγματικότητα είναι πολύ βαθύτερος. Αυτή είναι μια απίστευτα συγκινητική σύντομη ταινία , που δημιούργησε η «Jubilee Project» . Η ταινία, που έχει ήδη φτάσει τις  15.000.000 προβολές στο Youtube .

Είναι διάρκειας 8 λεπτών αλλά πιστέψτε μας, δεν θα θέλετε να σταματήσετε να τη παρακολουθείτε από τη στιγμή που θα ξεκινήσει. Μπορεί να φαίνεται λίγο μπερδεμένο, αλλά θα καταλάβετε και δεν θα το πιστεύετε αυτό που παρακολουθείτε …

Άν σας άγγιξε και εμπνευστήκατε από αυτήν την ιστορία, μπορείτε να την μοιραστείτε με την οικογένειά σας ή με τους φίλους σας.

Δείτε το πολύ συγκινητικό και όμορφο βίντεο και αν θέλετε να κλάψετε …. μην διστάσετε ….

Από newsitamea-istories


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.