Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 15 σετ με 3 προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος Παπουτσάνη από το Φεστιβάλ Ελαιόλαδου

Κερδίστε 15 σετ με 3 προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος Παπουτσάνη από το Φεστιβάλ Ελαιόλαδου

Οι παραγωγοί των καλύτερων ποικιλιών ελαιόλαδου και το 5ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου & Ελιάς προσφέρουν σε 15 αναγνώστες του infokids.gr 15 σετ με προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς Παπουτσάνη κατόπιν κλήρωσης. Συμπληρώστε τη φόρμα διαγωνισμού που ακολουθεί και μπείτε στην κλήρωση. Οι τυχεροί που θα κερδίσουν θα παραλαμβάνουν το δώρο τους από το περίπτερο του infokids.gr στην Έκθεση, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) κατά τη διάρκεια της έκθεσης και φυσικά θα μπορούν να απευθύνονται στους παραγωγούς για περισσότερες συμβουλές.

Ελάτε στη μεγάλη γιορτή της Ελιάς και του Παρθένου Ελαιόλαδου στις 6, 7, 8 Απριλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με λαδοκεράσματα, λαδο-εργαστήρια, και πολλές πολλές λιχουδιές, θα μάθουμε όλα τα μυστικά και τα οφέλη του πιο πολύτιμου καρπού της ελληνικής γης. Αλλά εκεί θα είναι και οι παραγωγοί του για να μας μάθουν να αναγνωρίζουμε τα καλύτερα ελαιόλαδα, αυτά τα οποία θα χρησιμοποιούμε για τα γεύματα της οικογένειας, προσφέροντας στους αγαπημένους μας ό,τι καλύτερο και εκλεκτότερο.


Το μυστικό της μακροζωίας των Κρητικών
Η περίφημη μελέτη των επτά χωρών, την οποία σχεδίασε ο Angel Keys, όταν δημοσιεύτηκε αποκάλυψε ότι το επίπεδο υγείας των Κρητικών ήταν το καλύτερο στο κόσμο. Οι καρκίνοι και τα καρδιαγγειακά ήταν σπάνια, αφού οι θάνατοι οφειλόμενοι σε αυτά ανά 100.000 άτομα στη Κρήτη ήταν μόνο 9 έναντι 466 στην Φιλανδία. Και αυτό αποδείχτηκε ότι οφειλόταν στην διατροφή των Κρητικών που έχει σαν κύριο συστατικό της το ελαιόλαδο.

5ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου & Ελιάς (6,7,8/4, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας)

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 6 Απριλίου, στις 12.00 μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 15 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Οι παραγωγοί των καλύτερων ποικιλιών ελαιόλαδου και το 5ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου & Ελιάς προσφέρουν σε 15 αναγνώστες του infokids.gr από 15 σετ με προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς Παπουτσάνη κατόπιν κλήρωσης. Συμπληρώστε τη φόρμα διαγωνισμού που ακολουθεί και μπείτε στην κλήρωση. Οι τυχεροί που θα κερδίσουν θα παραλαμβάνουν το δώρο τους από το περίπτερο του infokids.gr στην Έκθεση, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) κατά τη διάρκεια της έκθεσης και φυσικά θα μπορούν να απευθύνονται στους παραγωγούς για περισσότερες συμβουλές. Δεκτές συμμετοχές ως την Παρασκευή 6 Απριλίου, στις 12.00 μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 15 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, jaba, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 15 αριθμούς από το 1 ως το 2.547 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 15 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Βασιλική Νίκα

2. Παρασκευή Λαινά

3. Κων/νος Λαμπρινός

4. Ειρήνη Κρεπύρη

5. Θεοδώρα Σταύρου

6. Χαρά Σαχαρίδου

7. Χρύσα Βειζή

8. Ερικαίτη Κωστάκη

9. Τασία Πέππα

10. Κατερίνα Ζειμπέκου

11. Δεσποινα Κελαιτίδου

12. Μαρία Κάτσικα

13. Έφη Μαλτέζου

14. Αλέξης Πετρόπουλος

15. Διονυσία Κωνσταντακοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.