Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 15 κομμάτια που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

15 κομμάτια που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Πάντα όταν πας για ψώνια αναρωτιέσαι αν αυτό που θα πάρεις, θα το φορέσεις και του χρόνου ή θα το κοιτάς και θα ρωτάς τον εαυτό σου τι στο καλό σκεφτόταν όταν το αγόραζε!

Για να μην βρεθείς λοιπόν ποτέ σε αυτή τη θέση, φρόντισε να μην ακολουθείς πιστά τα trends της εκάστοτε εποχής, δεν είναι απαραίτητο! Καλύτερα να έχεις στο μυαλό σου τα κλασικά κομμάτια, που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και απλά να τα συνδυάζεις με τα νέα trends δίνοντας έμφαση στα αξεσουάρ.

Να έχεις στη ντουλάπα σου κομμάτια που θα τα φοράς για πάντα και θα είναι η safe επιλογή σου. Μην το παρακάνεις με τα πιο τολμηρά items για να μην παραπονιέσαι μετά ότι αγόρασες κάτι και δεν το φόρεσες τελικά ποτέ.

Δείτε παρακάτω τη gallery με τα 15 items που δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν από τη ντουλάπα σου, πρέπει να πρωταγωνιστούν σε αυτή!

Διαβάστε τη συνέχεια στο followme.gr

Sante 79,00 ευρώ

Sante 79,00 ευρώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.