Αρχική InfoTeens Σχέσεις - Ψυχολογία 1528: Γραμμή υποστήριξης για τη σεξουαλική διαφορετικότητα και την ταυτότητα φύλου

1528: Γραμμή υποστήριξης για τη σεξουαλική διαφορετικότητα και την ταυτότητα φύλου

Προσποιείσαι ότι είσαι κάτι που δεν είσαι για να σε θεωρούν φυσιολογικό; Σε κοροϊδεύουν στο σχολείο επειδή δεν φέρεσαι όπως τ’ άλλα αγόρια; Νομίζεις ότι είσαι ομοφυλόφιλη και δεν έχεις κανέναν για να κουβεντιάσεις; Θέλεις να τα παρατήσεις όλα και όλους για να είσαι ο εαυτός σου; Έμαθαν οι δικοί σου ότι είσαι ομοφυλόφιλη και σου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο; Δεν αισθάνεσαι άνετα με το φύλο σου;
Νιώθεις ότι κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει; Δεν χρειάζεται να τα περνάς αυτά μόνος ή μόνη σου! Τώρα υπάρχει κάποιος να σ’ ακούσει. Έχεις ένα σύμμαχο! Οι ειδικοί ψυχολόγοι και σύμβουλοι του 1528 θα σε ακούσουν και θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις.

Η Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης 1528 παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε νέους και νέες με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό και ταυτότητα φύλου.

Η γραμμή λειτουργεί από την Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και στελεχώνεται με ειδικές ψυχολόγους και συμβούλους. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα της ΓΓΝΓ «Ζούμε όπως εσύ» για την καταπολέμηση των κοινωνικών διακρίσεων.

Ό,τι και να περνάς, δεν χρειάζεται να το ζεις μόνη/ος σου! Τώρα έχεις κάποιον να σ’ ακούσει. Πάρε τηλέφωνο Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00-20:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.