16χρονη οδήγησε στα δικαστήρια το αγόρι της όταν έβγαλε «στο σφυρί» γυμνές φωτογραφίες της

Ένα κακώς κείμενο των καιρών μας που θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί σε τραγωδία, εξελίχθηκε τελικά σε θρίαμβο, χάρη στο θάρρος αυτής της 16χρονης και στους γονείς της που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της!

Ο λόγος για μία κοπέλα, από τη βόρεια, η οποία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1 το οποίο δημοσίευσε το newsit.gr, είχε σχέση με έναν συνομήλικο συμμαθητή της, στον οποίο είχε στείλει γυμνές φωτογραφίες της. Εκείνος τότε τις «μοίρασε» σε όποιον γνώριζε, ενώ ένας από τους φίλους του επιχείρησε ακόμα και να πουλήσει τις φωτογραφίες!

Όταν η 16χρονη το έμαθε, ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, οι γυμνές φωτογραφίες έκαναν την κοπέλα να θέλει να αυτοκτονήσει, ωστόσο σώθηκε «χάρη στην παρατηρητικότητα δύο σπουδαίων γονέων που παρατήρησαν την ψυχική της μετάπτωση κι αντιλήφθηκαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει».

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το newsit.gr, η ντροπή και η απελπισία που ένιωθε, την οδήγησαν ένα βήμα πριν την αυτοκτονία. Τα συναισθήματά της τα κατέγραψε, μάλιστα, σε μια κόλλα χαρτί, στην οποία έφτασε στο σημείο να περιγράφει μέχρι και την στιγμή της κηδείας της.

Η μητέρα της, βρήκε στο δωμάτιο της κοπέλας ένα σημείωμα, που είχε γράψει μια φίλη της, που προσπαθούσε να την πείσει να μη βάλει τέλος στην ζωή της.

«Μια μέρα γυρνάς στο σπίτι μετά το σχολείο. Ήταν ακόμη μια απαίσια μέρα. Είσαι έτοιμη να εγκαταλείψεις. Πηγαίνεις στο δωμάτιό σου, κλείνεις την πόρτα και βγάζεις το σημείωμα του θανάτου σου που έγραψες, έσβησες και ξαναέγραψες από την αρχή. Μην το κάνεις«, έλεγε.

Στα δικαστήρια έπειτα από κινητοποίηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ο μητέρα άμεσα μίλησε με την κόρη της, η οποία της τα αποκάλυψε όλα και κάλεσε την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που σύντομα έφτασε στα «ίχνη» των δύο νεαρών.

Ο εισαγγελέας τους κατηγόρησε για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και χθες, Πέμπτη, 10.10.2019, κάθισαν στο εδώλιο του Μονομελούς Ανηλίκων στην Θεσσαλονίκη.

Στο δικαστήριο μετανιωμένος ο πρώην φίλος της κοπέλας είπε για τον φίλο του: «Έμαθε πως η… μου έχει στείλει γυμνές φωτογραφίες της και με παρακαλούσε ένα μήνα να του τις στείλω. Εγώ αρνιόμουν. Μια μέρα όμως τελικά τις έστειλα. Δυο βδομάδες μετά το θέμα πήρε έκταση, μάλωσα μαζί του, του έλεγα να σταματήσει, αλλά εκείνος συνέχιζε να τις στέλνει και σε άλλους και μάλιστα να παίρνει και χρήματα γι’ αυτό».

Η δίκη των δύο νεαρών πήρε αναβολή για τον ερχόμενο Γενάρη.

Δείτε τι είπε ο δικηγόρος της κοπέλας στον Ant1: