Αρχική InfoSchool Λύκειο 18 ή 23 Μαϊου οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

18 ή 23 Μαϊου οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ενώ μέσα στο Γενάρη αναμένεται η οριστική ημερομηνία από το υπουργείο Παιδείας, εντούτοις η 18η Μαΐου είναι τελικά η πιθανότερη ημέρα για την έναρξη των εφετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Το σίγουρο είναι ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν θα ξεκινήσουν στις 21 Μαΐου, όπως διέρρευσε σήμερα σε ειδησεογραφικά μέσα. Άλλωστε τη συγκεκριμένη ημερομηνία υπάρχει επίσημη εορτή στα νησιά του Ιονίου όπου και θα γίνονται παρελάσεις…

Το διδακτικό έτος ωστόσο παρατείνεται κατά μια εβδομάδα εφέτος και στα λύκεια θα ολοκληρωθεί στις 11 Μαΐου εάν οι εξετάσεις τελικά ξεκινήσουν στις 18 του μήνα και στις 16 η 17 εάν ξεκινήσουν στις 23. Τα γυμνάσια θα ολοκληρώσουν τα μαθήματα μια με δυο εβδομάδες αργότερα.

Η επιμήκυνση του διδακτικού έτους καλύπτει και την Ομοσπονδία των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), η οποία είχε θέσει το σχετικό αίτημα σε πρόσφατη συνάντηση της με την υφυπουργό Παιδείας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.