Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών 18 μηνών μωρό έζησε δώδεκα ώρες κοντά στη νεκρή μητέρα του μετά από τροχαίο

18 μηνών μωρό έζησε δώδεκα ώρες κοντά στη νεκρή μητέρα του μετά από τροχαίο

groesbeckjennifer3Ένα μικρό θαύμα αντίκρισε ο ψαράς που εντόπισε ένα κοριτσάκι μόλις 18 μηνών ζωντανό να κάθεται δεμένο στο παιδικό του κάθισμα, δίπλα στη νεκρή μητέρα του, μέσα στο αυτοκίνητό τους που έπεσε από γέφυρα σε ποτάμι της Γιούτα.

abc_baby_found_utah_crashht_utah_car_crash_1_jt_150308_16x9_992_606Το φοβερό ψύχος που επικρατούσε στην περιοχή δεν άφηνε περιθώρια επιβίωσης αλλά η μικρούλα τα κατάφερε και επέζησε μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, που είχε πέσει σε αβαθές σημείο του ποταμού . Δυστυχώς η 25χρονη μητέρα της Lynn Groesbeck δεν στάθηκε το ίδιο τυχερή. Η αστυνομία πιστεύει ότι το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε μια πλευρά της γέφυρας πριν πέσει στο ποτάμι. Το κοριτσάκι βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.