Αρχική Νέα 185.000 € για να μην κλείσουν οι παιδικές χαρές του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου

185.000 € για να μην κλείσουν οι παιδικές χαρές του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου

paidiki-xara-bigΣε απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στη συνεδρίαση της 24ης Ιουνίου προχώρησε σε τροποποίηση του εγκεκριμένου προγράμματος επενδύσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και ενέκρινε το ποσό των 185.000 € προκειμένου να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές του Δήμου.

Συγκεκριμένα, με την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2014, στον άξονα “Αστική Ανάπλαση” του Τεχνικού Προγράμματος εντάσσεται η δράση: “προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων και δαπέδων ασφαλείας στις παιδικές χαρές του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου”.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Η ασφάλεια των παιδιών μας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Γι αυτό το λόγο αποφασίσαμε να διαθέσουμε ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να αναβαθμιστούν οι παιδικές χαρές του Δήμου μας και να αποκτήσουν το ειδικό σήμα πιστοποίησης. Ως Δημοτική Αρχή προσπαθούμε καθημερινά με τις υπηρεσίες μας να ανταποκρινόμαστε σε όλα τα τεχνικά ζητήματα που επιτρέπουν την ασφαλή λειτουργία των δομών του Δήμου”.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.