Αρχική InfoTeens Νέα Μεγάλος διαγωνισμός #koloneis από το Netwix - Λάβετε μέρος

Μεγάλος διαγωνισμός #koloneis από το Netwix - Λάβετε μέρος

Το απόλυτο challenge του καλοκαιριού #koloneis από το νέο παγωτό BOSS Beyond με ρούμι, αφού δημιούργησε buzz στα social media, κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της πόλης. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος με την κάμερα του Netwix γυρνά περιοχές της Αθήνας και προκαλεί τους περαστικούς να φιληθούν μεταξύ τους ή να φιλήσουν τον ίδιο τον Φάνη!

Όποιος δεν #kolonei, μπαίνει αυτόματα σε διαγωνισμό για να κερδίσει το πολυαναμενόμενο Samsung Note 7!

Και για όλους εσάς που δεν συναντήσετε τυχαία τον Φάνη στον δρόμο, έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στην κλήρωση, ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

Φιλάτε κάποιον ή κάποια, τον προκαλείτε να φιλήσει με τη σειρά του κάποιον άλλο και ανεβάζετε το βίντεο της δοκιμασίας στο κανάλι σας στο YouTube χρησιμοποιώντας στον τίτλο και την περιγραφή το hashtag #koloneis.

Η κλήρωση θα ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσα από τα social media του Netwix (Facebook.com/Netwixgr, Twitter/com/Netwixgr & Instagram.com/Netwix).

#koloneis;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.