Αρχική InfoBaby Τοκετός Σπάνιο φαινόμενο - Μωράκι γεννήθηκε μέσα στον αμνιακό σάκο (βίντεο)

Σπάνιο φαινόμενο - Μωράκι γεννήθηκε μέσα στον αμνιακό σάκο (βίντεο)

Παρακολουθήστε την απίστευτα σπάνια στιγμή ενός μωρού που γεννιέται μέσα στον αμνιακό σάκο … κάτι που συμβαίνει μόνο σε ένα στα 80.000 μωρά.


Κανονικά ο αμνιακός σάκος σπάζει με την πίεση κατά την διάρκεια του τοκετού. Γεννήθηκε αμέσως μετά από το δίδυμο αδερφάκι του, το οποίο ήρθε στον κόσμο κανονικά. Το βίντεο από το μωρό, έχει προβληθεί πάνω από 6,8 εκατομμύρια φορές. Λήφθηκε στην Ισπανία το Σάββατο και δείχνει την στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, ενώ είναι ακόμα μέσα στον τελείως άθικτο αμνιακό σάκο του – γνωστό σαν σκέπη.

Το βίντεο δείχνει το μωρό να κινείται μέσα στον καθαρό σάκο σε ένα χειρουργικό τραπέζι νοσοκομείου, καθώς οι γιατροί και οι νοσοκόμες παρακολουθούν.

Πηγή: eirinika.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.