Αρχική Infokids Υγεία Δύο αδελφές με συγγενείς καρδιοπάθειες χειρουργήθηκαν με επιτυχία δωρεάν

Δύο αδελφές με συγγενείς καρδιοπάθειες χειρουργήθηκαν με επιτυχία δωρεάν

Δύο αδελφές ηλικίας 17 και 19 ετών διαγνώστηκαν με την ίδια συγγενή καρδιοπάθεια, η οποία απαιτούσε καρδιοχειρουργική θεραπεία, δυσβάσταχτη για τις κοινωνικές συνθήκες της οικογένειας. Οι ασθενείς χειρουργήθηκαν αφιλοκερδώς από το Δρ. Γιώργο Σαρρή, Διευθυντή Καρδιοχειρουργικής Κλινικής και του Κέντρου Συγγενών Καρδιοπαθειών ΙΑΣΩ Παίδων, και τους συνεργάτες του.

Ακόμη μία φορά, το ΙΑΣΩ Παίδων και το ΙΑΣΩ General αναδεικνύουν το κοινωνικό τους πρόσωπο παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς. Όπως μάλιστα αναφέρει ο Δρ. Γιώργος Σαρρής, η πάθηση των δύο αδελφών συνήθως δε δημιουργεί σοβαρά συμπτώματα, και γι’ αυτό, αν δεν διαγνωστεί, οδηγεί σε βραδεία, αλλά σοβαρή και τελικά ενδεχομένως σε ανίατη βλάβη της καρδιάς και των πνευμόνων.
Η διάγνωση του προβλήματος έγινε στα πλαίσια προαθλητικού ελέγχου. Οι επεμβάσεις των δύο αδελφών ήταν απολύτως επιτυχείς, εξασφαλίζοντας πλήρη ίαση. Ήδη οι δύο αδελφές έχουν επιστρέψει στις συνηθισμένες τους δραστηριότητες.

 
Η κα. Νική Παπανικολάου, η μητέρα των κοριτσιών δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μας φέρθηκαν ανθρώπινα, τέλεια. Δε βρίσκω λόγια. Μας φρόντισαν και μας αγκάλιασαν σαν να δώσαμε εκατομμύρια ευρώ και εμείς δε δώσαμε ούτε ένα ευρώ. Πρώτη φορά μου συνέβη στη ζωή μου και θα τους ευγνωμονώ σε όλη μου τη ζωή. Βλέπαμε το νοσοκομείο και αναρωτιόμασταν πώς θα μπορούσαν να νοσηλευτούν εδώ οι κόρες μου. Σας ευχαριστούμε όλους, τον κο Σαρρή και τους συνεργάτες του, τους νοσηλευτές, όλους που μας αγκάλιασαν και μας φρόντισαν. Όλος ο κόσμος να είναι καλά.»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.