Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου (3 &4 /5)

1ο Φεστιβάλ Χορωδιών στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου (3 &4 /5)

CANTUS ARTEΤο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ διοργανώνει σε συνεργασία με το φωνητικό σύνολο Cantus Arte το 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών με αφιέρωμα στις αξέχαστες μελωδίες του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου. Το 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Μαϊου 2014 στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου.

Καλούμε τα μουσικά, χορωδιακά σύνολα της Θεσσαλονίκης, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, να "ξαναζωντανέψουμε" μαζί -μέσα από τη χαρά του χορωδιακού τραγουδιού- μελωδίες των Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Πλέσσα κ.α. και αξέχαστες δημιουργίες-ερμηνείες, από μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες του ευρωπαϊκού και αμερικάνικου κινηματογράφου.

Το πρόγραμμα κάθε χορωδίας που επιθυμεί να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ θα πρέπει να περιλαμβάνει μουσικά αποσπάσματα διάρκειας 15-20 λεπτών και τουλάχιστον ένα κομμάτι από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 28 Απριλίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε πρωινές ώρες στο 2310. 247.111 και απογευματινές (18:00-21:00) στο 6978.925.090.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter