Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets 2ο Pepsi Max PES Tour στα Ster Cinemas Αγ. Ελευθερίου (7-8/5)

2ο Pepsi Max PES Tour στα Ster Cinemas Αγ. Ελευθερίου (7-8/5)

Το δεύτερο πολυναναμενόμενο τουρνούα Pepsi Max Pro Evolution Soccer θα διεξαχθεί το διήμερο 7 και 8 Μαϊου στα Ster Cinemas Αγ.Ελευθερίου.

512 φανατικοί παίχτες και λάτρεις του απόλυτου ποδοσφαιρικού ηλεκτρονικού παιχνιδιού, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα καθώς και την πρόκριση στους “Πανελλήνιους Τελικούς” του PES League, για να αναδειχθεί ο καλύτερος Gamer του Pro Evolution Soccer.

Οι πρώτοι 512 παίχτες, που θα κάνουν check in, θα έχουν και το δικαίωμα της συμμετοχής.
Check In μπορείτε να κάνετε την ημέρα του τουρνουά ή online μέσω της ιστοσελίδας http://www.pes-league.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν, εάν αγοράσετε το επίσημο παιχνίδι, με την ελληνική περιγραφή, είτε αγοράζοντας εισιτήρια που μπορείτε να προμηθευτείτε, την ημέρα της διοργάνωσης (εάν και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα – έναντι 13€), είτε με προαγορά, από το ESL Shop αξίας, 10€.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.