Αρχική Διαγωνισμοί 2 παιδάκια κερδίζουν μηνιαία συνδρομή στο Sunny Sports Club

2 παιδάκια κερδίζουν μηνιαία συνδρομή στο Sunny Sports Club

Η άσκηση είναι ευεργετική για τα παιδιά καθώς συμβάλλει τα μέγιστη στη σωστή ανάπτυξή τους και ταυτόχρονα τα βοηθά να εκτονώνονται από το στρες της σχολικής τους καθημερινότητας. Καλό θα ήταν να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να ασχοληθούν με την γυμναστική ή ακόμα να καλύτερα να τα γράψετε σε κάποια αθλητική όπου θα έχουν την δυνατότητα να αθλούνται στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει. Το Sunny Sports Club, ένας από τους μεγαλύτερους αθλητικούς ομίλους της χώρας μας με 26 χρόνια παράδοση στον αθλητισμό, είναι ο ιδανικός χώρος άθλησης για παιδιά κάθε ηλικίας.

To Sunny Sports Club προσφέρει τη δυνατότητα σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από μία μηνίαια συνδρομή στις υπηρεσίες του για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της αρεσκείας τους.

Ας γνωρίσουμε το Sunny Sports Club:

To Sunny Sports Club άνοιξε τις πύλες του το 1986 και όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρει ανελλιπώς στα μέλη του τη δυνατότητα να αθλούνται, αλλά και να συναναστρέφονται καθημερινά με φίλους. Σιγά - σιγά με τα χρόνια η παρέα έγινε μια οικογένεια και το Sunny έγινε το μέρος που ξέρουμε ότι πάντα θα είναι κάποιος εκεί να μας περιμένει, το μέρος που ανεπιφύλακτα στέλνουμε τα παιδιά μας να παίξουν. Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη χρονιά το άθλημα που επιθυμούν. Το πρόγραμμα του Sunny Sports Club περιλαμβάνει τένις, Fu Jow Pai, ξιφασκία, σκάκι, play sports and learn, ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας από 18 μηνών έως και 18 χρονών. Εκμεταλλευτείτε όλα όσα έχει να σας προσφέρει το Sunny και βοηθήστε τα παιδιά σας να γνωρίσουν τον αθλητισμό σε όποια μορφή επιλέξουν.

Sunny Sports Club
Καστρίτσας 61 (πρώην 190)
Νεά Ερυθραία
210 81 36 148, 210 81 35 101

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 12:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • To Sunny Sports Club προσφέρει τη δυνατότητα σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από μία μηνίαια συνδρομή στις υπηρεσίες του για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της αρεσκείας τους
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 478(όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ιωάννης Σαμέντζας

2. Θανάσης Μανώλης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.