2 παιδιά κερδίζουν 2 μήνες δωρεάν μαθήματα στο Modern Music School Athens

Το infokids.gr και το Modern Music School Athens διοργανώνουν διαγωνισμό σύμφωνα με τον οποίο 2 μικροί φίλοι του infokids.gr μπορούν να διεκδικήσουν 2 μήνες δωρεάν μαθήματα (1 μικρός μας φίλος στην Καλλιθέα και 1 μικρός μας φίλος στο Φάληρο) στα νέα τμήματα του διασκεδαστικού jungle course του προγράμματος kling klong.

Το πρόγραμμα kling klong είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να γνωρίσουν τα παιδιά την μουσική και να την αγαπήσουν! Μέσα από μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, ασκήσεις αντανακλαστικών, φανταστικές ιστορίες ζούγκλας και μαγικές κατασκευές τα παιδιά ξετυλίγουν όλα τους τα ταλέντα και αναπτύσσουν την ομαδικότητά τους. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 – 6 ετών και γίνεται από εκπαιδευτικούς ειδικά καταρτισμένους!
Κάθε παιδί είναι ένα παιδί θαύμα αρκεί να ανακαλύψει το ταλέντο του ! Έλα να ανακαλύψεις κι εσύ το δικό σου!!!
Περισσότερες πληροφορίες στο www.modernmusicschool.gr

Modern Music School Athens
12 Soultani st
10683 Athens
Greece
Tel.:+30 210 38 39 400

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 8 Μαρτίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και το Modern Music School Athens διοργανώνουν διαγωνισμό σύμφωνα με τον οποίο 2 μικροί φίλοι του infokids.gr μπορούν να διεκδικήσουν 2 μήνες δωρεάν μαθήματα (1 μικρός μας φίλος στην Καλλιθέα και 1 μικρός μας φίλος στο Φάληρο) στα νέα τμήματα του διασκεδαστικού jungle course του προγράμματος kling klong, με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 1 Μαρτίου έως και την Τρίτη 8 Μαρτίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 234 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 2 νικητές.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Ελένη Αγριμανάκη

2. Βασιλική Μπαρά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.