Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς 2.000 αρκουδάκια για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

2.000 αρκουδάκια για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Μια μεγάλη καμπάνια για τη στήριξη των παιδιών με αναπηρία διοργανώνεται και φέτος από την ΕΛΕΠΑΠ και την Sephora Μαρινόπουλος. Την εκστρατεία αγάπης υποστηρίζει η Έλλη Κοκκίνου, η οποία θα φωτογραφηθεί για τις ανάγκες της φιλανθρωπικής δράσης.

Αγοράζοντας ένα από τα 2.000 χριστουγεννιάτικα αρκουδάκια της Sephora προσφέρετε μια φυσιοθεραπεία σε ένα παιδί της ΕΛΕΠΑΠ. Τα λευκά αρκουδάκια θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Sephora, έως τις 31 Ιανουαρίου 2012, στην τιμή των 10€.

Αυτή την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου η Έλλη Κοκκίνου θα βρίσκεται στο κατάστημα της Sephora στο Golden Hall, στις 6 το απόγευμα για να φωτογραφηθεί και να υποδεχτεί όλους όσους θέλουν να μάθουν για τη δράση και να στηρίξουν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.