Αρχική Διαγωνισμοί 3 οικογένειες κερδίζουν παιδικά δημητριακά για ένα μήνα και 2 4μελείς οικογένειες κερδίζουν προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «ΡΙΟ 2» από τη Nestlé®

3 οικογένειες κερδίζουν παιδικά δημητριακά για ένα μήνα και 2 4μελείς οικογένειες κερδίζουν προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «ΡΙΟ 2» από τη Nestlé®

rgb_3d cookie crisp 375g-rio

Τα παιδικά δημητριακά ολικής αλέσεως της Nestlé® φέρνουν τους ήρωες της νέας φαντασμαγορικής ταινίας «ΡΙΟ 2» από τους κινηματογράφους στο πρωινό των παιδιών, με μια σειρά απίθανων δώρων που μαθαίνουν τους μικρούς τους φίλους να… «κελαηδούν» αλλά και να «ισορροπούν», όπως ακριβώς οι πρωταγωνιστές της ταινίας!

Τα δώρα του διαγωνισμού μας

rgb_3d honey cheerios 375g-rio

1.  3 οικογένειες θα έχουν τη δυνατότατα να κερδίσουν, ύστερα από κλήρωση, παιδικά δημητριακά Nestlé® για έναν ολόκληρο μήνα.

2. Επίσης, τα αγαπημένα παιδικά δημητριακά ολικής αλέσεως της Nestlé® προσφέρουν σε δύο τυχερές οικογένειες 8 προσκλήσεις (4 για κάθε οικογένεια) για την avant-premiere της νέας φαντασμαγορικής παιδικής ταινίας «ΡΙΟ 2», το Σάββατο 05/04, σε κινηματογράφο του Αμαρουσίου (η ώρα και η ακριβής τοποθεσία θα ανακοινωθούν στους νικητές).

 

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση γράφοντας δίπλα στο όνομά σας το δώρο για το οποίο θέλετε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, δηλαδή θα γράψετε προσκλήσεις ή δημητριακά, ανάλογα με το τι θέλετε να κερδίστε. Αν φυσικά επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση και για τα δύο δώρα, τότε θα τα γράψετε και τα δύο.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 3 Απριλίου στις 15.00 μ.μ.

 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε προσκλήσεις για την avant-premiere της νέας φαντασμαγορικής παιδικής ταινίας «ΡΙΟ 2» ή παιδικά δημητριακά Nestlé®  για έναν ολόκληρο μήνα.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 3η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.tixerakias.comwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 2.532 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

Για τα δημητριακά:

1. Νίκη Καρύδα

2. Βαρβάρα Τσουκαλά

3. Μαρία Κοσμαδάκη

Για τις προσκλήσεις:

4. Μαρία Σίσκα

5. Ανδρομάχη Γραμματοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.