Αρχική Διαγωνισμοί 2 αναγνώστες κερδίζουν τη χειροποίητη λαμπάδα της επιλογής τους δια χειρός Ριζικάρι

2 αναγνώστες κερδίζουν τη χειροποίητη λαμπάδα της επιλογής τους δια χειρός Ριζικάρι

1480659_605277842889909_485573907_n Είστε νονός-ά και αναζητάτε μια πρωτότυπη λαμπάδα για να προσφέρετε στο βαφτιστήρι σας αλλά μέχρι στιγμής οι λαμπάδες του εμποριού δεν σας έχουν ικανοποιήσει; Μην στεναχωριέστε. Πάντα υπάρχει η επιλογή του χειροποίητου που εξασφαλίζει και τη μοναδικότητα του δώρου. Στο Ριζικάρι θα βρείτε μια ευρεία γκάμα χειροποίητων πασχαλινών λαμπάδων που θα σας ξετρελάνει και κάνει την επιλογή σας ιδιαιτέρως δύσκολη.

10155397_605277102889983_1538963897_nΠαιχνιδιάρικες, λιτές και ιδιαιτέρως κομψές οι λαμπάδες δια χειρός Ριζικάρι είναι ιδανικές για τα παιδιά αλλά και για όσους θέλουν να μείνουν για πάντα παιδιά. Με ποικιλία χρωμάτων και διακοσμητικών στοιχειών, οι λαμπάδες μετά το πέρας το Πάσχα μπορούν να χρησιμεύσουν και ως στοιχείο της διακόσμησης του παιδικού δωματίου.

Lampades 1

Ας γνωρίσουμε το "Ριζικάρι"

Είμαι ένα κορίτσι της πόλης που ψάχνοντας διέξοδο στο αδιέξοδο, άρχισα να δημιουργώ αντικείμενα με τα χέρια μου μάς εκμυστηρεύεται, η δημιουργός. Η μαμά μου με έμαθε από μικρή να πλέκω και να κεντάω ενώ ο μπαμπάς μου πώς να επεξεργάζομαι τα μέταλλα. Μεγαλώνοντας, αποφάσισα να μην πετάω τίποτα κι από το τίποτα να φτιάχνω κάτι. Μου αρέσουν τα παραδοσιακά και vintage κομμάτια αλλά που και που το χέρι μου ακολουθεί την τάση της εποχής. Το «Ριζικάρι» μου, είναι το μεράκι μου, η έκφρασή μου, η δημιουργία μου και η ισορροπία μου στην τρέλα της εποχής!

1526970_561642097253484_1901552944_n

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε ένας από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν τη χειροποίητη λαμπάδα της επιλογής τους δια χειρός Ριζικάρι.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την M. Δευτέρα 14 Απριλίου  στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • 2 αναγνώστες κερδίζουν τη χειροποίητη λαμπάδα της επιλογής τους δια χειρός Ριζικάρι.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 14η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα..
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 375 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι :

1. Ιωάννης Χαμπίπης

2. Μαρία Καμπουράκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.