- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

2 νικητές κερδίζουν ένα πακέτο με φυσικά προϊόντα υγείας και διατροφής για παιδιά και εφήβους από την Power Ηealth

Διάβασμα, επαναλήψεις, ξενύχτι, πρωινό ξύπνημα για μια τελευταία ματιά στις σελίδες των βιβλίων και αρκετή πίεση.. Αυτό είναι για πολλούς από τους υποψήφιους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις το καθημερινό τους πρόγραμμα.

Το Epresat [1] είναι το πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής με εκχυλίσματα βοτάνων και χυμούς φρούτων που εφοδιάζει τον οργανισμό με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες. Αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για την τόνωση της μνήμης την περίοδο των εξετάσεων. Ενισχύει τις αντοχές, ενώ παράλληλα μειώνει το άγχος.

Είναι δε κοινά αποδεκτό ότι η διατροφή ενός παιδιού θέλει υπομονή και επιμονή. Ο ρόλος της μητέρας στην περίπτωση αυτή είναι καταλυτικός, επειδή είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνη για τη φροντίδα και τη διατροφή των παιδιών της. Κάθε μανούλα λοιπόν επιθυμεί και επιδιώκει να προσφέρει στα παιδιά της υγιεινά σνακ με φυσικά και θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την θρεπτική ισορροπία που χρειάζονται. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των παιδιών [2] και την ομαλή λειτουργία του οργανισμού τους είναι και οι βιταμίνες που περιέχονται σε υγιεινές τροφές τις οποίες πολλές φορές αρνούνται να καταναλώσουν.

Για όλα τα παραπάνω, η Power Health [3] θα προσφέρει σε δύο  τυχερές αναγνώστριες μοναδικά δώρα Epresat [1], προϊόντα από τη σειρά υγιεινών σνακ και γευμάτων Healthy and Tasty [4], καθώς και τα βιταμινούχα καλαμάκια για παιδιά, τα VitaSip Kids [5]

Ας γνωρίσουμε την Power Health

Εδώ και αιώνες, η φύση μας προσφέρει απλόχερα τις ευεργετικές ιδιότητές της. Γίνεται σύμμαχος και θεραπευτής συμβάλλοντας στη βελτίωση, αλλά και στη διατήρηση της καλής υγείας. Μια αλήθεια που η Power Health [3] γνωρίζει και αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντας προϊόντα κατευθείαν από το εργαστήρι της φύσης. Η Power Health [3], η πρωτοπόρος και καθιερωμένη εδώ και 27 χρόνια, εταιρεία στο χώρο των προϊόντων φυσικής διατροφής, φυτοθεραπείας και εναλλακτικών θεραπειών, προσφέρει το απόσταγμα της φύσης στην πιο αποτελεσματική, εξελιγμένη και ποιοτική μορφή του. Με έμπειρους και εξειδικευμένους επιστήμονες, παρακολουθεί συστηματικά και από κοντά τις εξελίξεις του τομέα, επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα προϊόντα, δίνοντας λύσεις σε καθημερινά ήπια προβλήματα υγείαςφροντίδας και ομορφιάς.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό, κάντε Like [6] στο Facebook [6] για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα πακέτο με φυσικά προϊόντα υγείας και διατροφής για παιδιά και εφήβους από την Power Health [3]. Το κάθε πακέτο αποτελείται από τα εξής: 2 συσκευασίες Epresat [7]σιρόπι 250ml και μονοδόσεις 10x10ml, το πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής  με εκχυλίσματα βοτάνων και χυμούς φρούτων που εφοδιάζει τον οργανισμό με  όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για την τόνωση της μνήμης την περίοδο των εξετάσεων καθώς από τη σειρά υγιεινών σνακ και γευμάτων Healthy and Tasty: [4]

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [13]«, nethall.gr [14], http://kerdise-to.gr/ [15], www.jaba.gr [16], www.saveandwin.gr [17]

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

  1. Νικολέτα Βεντουρή

  2. Δήμητρα Βαμβακά