2 νικητές κερδίζουν το ζευγάρι παιδικών παπουτσιών Bobux της επιλογής τους από το mysunshine.gr

Το βρετανικό περιοδικό Footwear Today ονόμασε τη Bobux ως το κορυφαίο εμπορικό σήμα παιδικών υποδημάτων για το Φθινόπωρο /Χειμώνα 2018! Η Bobux στέφθηκε επίσης νικήτρια στις κατηγορίες Pre-Walkers και Top Walkers, κατακτώντας την πρώτη θέση και στις δύο. Το Footwear Today είναι το κορυφαίο ανεξάρτητο περιοδικό εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου για τη βιομηχανία υποδημάτων που καλύπτει όλες τις τελευταίες ειδήσεις της βιομηχανίας και των προϊόντων και μια ανεξάρτητη φωνή για τους λιανοπωλητές και τους αγοραστές υποδημάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Επιπλέον, η Bobux κέρδισε το χρυσό βραβείο Made for Mums Awards 2018 στην κατηγορία των καλύτερων παπουτσιών για παιδιά!

Τα πιο χαρούμενα παιδικά βήματα γίνονται με Bobux από το MySunshine.gr!

Στο www.mysunshine.gr θα βρείτε από τη Νέα Ζηλανδία τη BOBUX, το brand με τα καλύτερα παπούτσια που μπορούν να αγοράσουν οι γονείς στα παιδιά τους! Οι σειρές της συλλογής βασίζονται στα στάδια ανάπτυξης του παιδιού και όχι στην ηλικία, καλύπτοντας τις ανάγκες παιδιών έως και 8 ετών.

Αναλυτικά:

 • τα Soft Sole_Τα εξαιρετικά μαλακά και χωρίς σκληρά πλαίσια παπούτσια είναι αυτά που χρειάζονται από 0 έως 18 μηνών.
 • τα Step up _για τα πρώτα βήματα (μέγεθος 18-22 για ηλικίες 9 μηνών – 2 ετών)

Από τα πρώτα υποβοηθούμενα βήματα μέχρι το σταθερό περπάτημα !

 • τα Iwalk _ για το νήπιο (μέγεθος 22-26 για ηλικίες 15 μηνών – 5 ετών )

Από το ασταθές περπάτημα μέχρι το τρέξιμο. Σιγουριά στη βάδιση!

 • τα Κid+_για παιδιά (μέγεθος 27-33 για ηλικίες 3 ετών – 8 ετών)

Τρέξιμο, πηδήματα, κλωτσιές, σκαρφάλωμα. Πλήρης δραστηριότητα!

Ανακαλύψτε όλα τα μοναδικά χρώματα και σχέδια, εδώ 

Η BOBUX, από το 1991, αποτελεί μια εταιρεία η οποία συνεχώς προσπαθεί να μαθαίνει περισσότερα για την υγιή ανάπτυξη του ποδιού και να αξιοποιεί αυτή τη γνώση ώστε να σχεδιάσει παιδικά παπούτσια που θα αποτελούν γνήσια αντικείμενα επιθυμίας για μαμάδες. Η Bobux αγαπά το καλό design, αλλά και να προκαλεί τον εαυτό της να σχεδιάζει παπούτσια τα οποία θα είναι κομψά και φιλικά για τα παιδιά.

Γνωρίστε το mysunshine.gr

Το mysunshine.gr είναι το καινοτόμο e-shop στο οποίο θα βρείτε μια ολοκληρωμένη συλλογή από πιστοποιημένα, πρωτοποριακά, βραβευμένα και δημοφιλή προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας για μαμάδες, βρέφη και παιδιά, τα οποία έχουν αγαπηθεί από οικογένειες σε όλον τον κόσμο.  Μερικά μόνο από τα αγαπημένα διεθνή brands που θα βρείτε στο mysunshine.gr  είναι η πασίγνωστη Καμηλοπάρδαλη Σόφι που συντροφεύει τα περισσότερα μωρά στον κόσμο, οι υπνόσακοι Grobag με διεθνή βραβεία για την ασφάλεια και την υψηλή τους λειτουργικότητα, η Aerosleep με προϊόντα που σχεδιάζονται για απόλυτα ασφαλή βρεφικό ύπνο, η BabyOno με μία πλήρη σειρά προϊόντων βρεφανάπτυξης, η PennyScallan με τα πιο stylish αξεσουάρ, σακίδια και τσάντες, η Babylonia με τους ψηλής ποιότητας μάρσιπους και η Ki ET LA με τα πρωτοπόρα τα παιδικά γυαλιά ηλίου, οθόνης και καπέλα.

Facebook: @mysunshine.gr │ Instagram: mysunshine_gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσετε το ζευγάρι παιδικών παπουτσιών Bobux της επιλογής σας από το mysunshine.gr. Μπορείτε να δείτε τα σχέδια των παιδικών παπουτσιών Bobux πατώντας εδώ

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιουλίου στις 14 .00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσετε το ζευγάρι παιδικών παπουτσιών Bobux της επιλογής σας από το mysunshine.gr. Μπορείτε να δείτε τα σχέδια των παιδικών παπουτσιών Bobux πατώντας εδώ
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 27η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Αμαλία Παρασκευή Πλατσούκα

2.Kων/να Φωτοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.