Αρχική Διαγωνισμοί 2 νικητές κερδίζουν μια δωρεάν συμμετοχή στα μαθήματα μαγειρικής του Γιάννη Λουκάκου στο The Seminar Project

2 νικητές κερδίζουν μια δωρεάν συμμετοχή στα μαθήματα μαγειρικής του Γιάννη Λουκάκου στο The Seminar Project

seminar_project_img_3304_croped_1Το The Seminar Project φιλοξενεί hands-on μαθήματα μαγειρικής από τον σεφ Γιάννη Λουκάκο και τους διακεκριμένους συνεργάτες του. Όσοι δεν γνωρίζετε την έννοια του hands-on και δεν έχετε βιώσει μια ανάλογη εμπειρία, ετοιμαστείτε για κάτι διαφορετικό! Στα μαθήματα αυτού του είδους, η συμμετοχή σας είναι πρακτική, που σημαίνει ότι δεν παρακολουθείτε απλά το σεφ να μαγειρεύει, αλλά μαγειρεύετε και εσείς, εξασκώντας τις τεχνικές που δείχνει και εκτελώντας τις συνταγές που ετοιμάζει.

Το αποτέλεσμα φυσικά θα σας ενθουσιάσει... Το να μαγειρεύει κανείς παρέα μ' έναν σεφ, δεν μπορεί παρά να είναι μια απόλυτα χρήσιμη εμπειρία. Στο The Seminar Project αυτή η εμπειρία γίνεται επιπλέον ευχάριστη, δημιουργική και ομαδική.

dsc02502_sized_and_logo-e1380841977211Με την ολοκλήρωση του μαθήματος, έχετε κατακτήσει νέες γνώσεις, έχετε ανακαλύψει νέα υλικά, έχετε κερδίσει τις πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες του σεφ και έχετε καταφέρει με τη βοήθειά του να δημιουργήσετε οι ίδιοι μερικά νόστιμα πιάτα, τα οποία φυσικά και θα απολαύσετε στην τραπεζαρία του χώρου.

Το Τhe SeminarProject στεγάζεται στην Ομήρου 18, στο ισόγειο. Είναι πολύ κοντά στην Πλατεία Ελευθερωτών και την αγορά του Χαλανδρίου. Απέχει μόλις λίγα τετράγωνα από το εστιατόριο του σεφ, «Ψωμί & Αλάτι».  Το Εργαστήρι Μαγειρικής έχει σχεδιαστεί με υψηλές προδιαγραφές και τον καλύτερο εξοπλισμό.  Η όλη ατμόσφαρα σε παραπέμπει στην ιδανική και απόλυτα λειτουργική οικιακή κουζίνα, που πάντα ήθελες να έχεις στο σπίτι, για να επιδοθείς στις καλύτερες μαγειρικές δημιουργίες.  Η Τραπεζαρία, ως προέκταση του χώρου της κουζίνας, σε γοητεύει με τη λιτότητα και τη σύγχρονη αισθητική της. Πρωταγωνιστεί το απέριττο, μεγάλο τραπέζι, σε μοναστηριακό ύφος, με αρκετά καθίσματα, που σε προκαλεί να το γεμίσεις με τις γευστικές δημιουργίες που ετοίμασες με την παρέα σου και να τις απολαύσετε μαζί. Από το χώρο του δεν θα μπορούσε να λείπει ένα Deli. Ιδιαίτερης ποιότητας προϊόντα περιμένουν στα ράφια του να τα γνωρίσετε και να τα χρησιμοποιήσετε, αξιοποιώντας τις υπέροχες γεύσεις τους στα πιάτα σας.

seminar_project_img_3758_0

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε εσείς ένας από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν μια δωρεάν συμμετοχή στο hands-on μάθημα μαγειρικής της επιλογής του, στο The SeminarProject του γνωστού σεφ Γιάννη Λουκάκου. Ο κάθε νικητής θα μπορεί να επιλέξει το μάθημα που τον ενδιαφέρει περισσότερο, αξίας μέχρι 50 ευρώ.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου  τις 16.30 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε εσείς ένας από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν μια δωρεάν συμμετοχή στο hands-on μάθημα μαγειρικής της επιλογής του, στο The SeminarProject του γνωστού σεφ Γιάννη Λουκάκου. Ο κάθε νικητής θα μπορεί να επιλέξει το μάθημα που τον ενδιαφέρει περισσότερο, αξίας μέχρι 50 ευρώ
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά

Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 215 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ουρανία Τόλη

2. Βάσω Λυκογιάννη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.