Αρχική Διαγωνισμοί 2 παιδάκια κερδίζουν από ένα παιχνιδιάρικο τσαντάκι Madpax προσφορά του Mamannoula.gr

2 παιδάκια κερδίζουν από ένα παιχνιδιάρικο τσαντάκι Madpax προσφορά του Mamannoula.gr

Το mamannoula.gr είναι ένα από τα αγαπημένα μας e-shops που το ξεχωρίζουμε για τα πρωτότυπα και ταυτόχρονα πρακτικά του αξεσουάρ πoυ μάς εχουν λύσει τα χέρια. Εμείς έχουμε λατρέψει τα σακιδιάκια τους και με την πρώτη ευκαιρία γιορτής και γενεθλιών τα κάνουμε δώρο στους αγαπημένους μας φίλους.  Τα MadPax είναι η εξέλιξη στο σακίδιο. 3D σχέδια και αξεσουάρ με κερατάκια, κύβους, φούσκες και ότι άλλο τα ευφάνταστα μυαλά των δημιουργών της Madpax σκεφτούν . Τα MadPax απευθύνονται «παιδιά» όλων των ηλικιών, που αγαπούν την πρωτοτυπία και το design. Ναι! αυτό σημαίνει και για σένα. Υπάρχει ένα Madpax για όλα τα γούστα! Δοκιμάστε τα λοιπόν!

Σήμερα όμως θα κάνουμε δώρο σε 2 τυχερά παιδάκια το δικό τους παιχνιδιάρικο τσαντάκι Madpax για τη βόλτα στο πάρκο, τη σχολική εκδρομή, την επίσκεψη σε φίλους.

Mighty Bite Reverse Red-Tillion

Το πρώτο σακίδιο είναι το  Mighty Bite Madpax Red tillion , μια μικρή τσάντα που μπορεί να χωρέσει τα πάντα. Αυτό το υπέροχο νεο Gadget,αυτό το μίνι θηρίο είναι ιδανικό για να χωρέσει τους μικρούς θησαυρούς των μικρών σας θησαυρών, αλλά και τους δικούς σας!

Mighty Bite Reverse Red-Tillion with strap

Το “mighty bite” είναι 14 cm ψηλό, είναι εξαιρετικά ελαφρύ και μπορεί να φορεθεί χιαστεί, στη ζώνη ή απλά να κρέμεται από το σακίδιό σας με τον ειδικό κρίκο που περιέχεται στη συσκευασία.

BLACK

To δεύτερο τυχερό παιδάκι θα κερδίσει το σακίδιο Mighty Bite Madpax Got your Black Το “mighty bite” είναι 14 cm ψηλό, είναι εξαιρετικά ελαφρύ και μπορεί να φορεθεί χιαστεί, στη ζώνη ή απλά να κρέμεται από το σακίδιό σας με τον ειδικό κρίκο που περιέχεται στη συσκευασία.

BLACK2

Aς γνωρίσουμε το mamannoula.gr

Το mamannoula.gr είναι ένα site από μανούλες για μανούλες. Στόχος είναι να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν τις νέες μαμάδες στο καινούριο τους ρόλο αλλά και να εξοπλίσουν τις πιο έμπειρες. Τα προϊόντα ποικίλλουν από μοντέρνα αξεσουάρ για να κάνουν την καθημερινότητα των μικρών σας θησαυρών μια ευχάριστη περιπέτεια, ρουχαλάκια, έως παιχνίδια και σχολικά είδη.

10385417_812346632109816_390003270871501069_n

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσει το παιδί σας ένα από τα δύο παιχνιδιάρικα τσαντακια Madpax Mighty Bites προσφορά του Mamannoula.gr. Eιδικότερα, το πρώτο παιδάκι θα κερδίσει το Mighty Bite Madpax Red tillion και το δεύτερο παιδάκι θα κερδίσει το Mighty Bite Madpax Got your Black.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το παιδί σας ένα από τα δύο παιχνιδιάρικα τσαντάκια  Madpax Mighty Bites προσφορά του Mamannoula.gr. Eιδικότερα, το πρώτο παιδάκι θα κερδίσει το Mighty Bite Madpax Red tillion και το δεύτερο παιδάκι θα κερδίσει το Mighty Bite Madpax Got your Black.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 1η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.010 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

για το Mighty Bite Madpax Red tillion 

Χριστίνα Νασούλα

για το Mighty Bite Madpax Got your Black

Αραμπατζή Ασημένια

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.