Αρχική Διαγωνισμοί 2 παιδάκια κερδίζουν δωρεάν μηνιαία συμμετοχή στο μουσικοκινητικό θεατρικό εργαστήρι "Παίζω με την καρδιά μου" στο Θέατρο Αλκμήνη (από 5/12)

2 παιδάκια κερδίζουν δωρεάν μηνιαία συμμετοχή στο μουσικοκινητικό θεατρικό εργαστήρι "Παίζω με την καρδιά μου" στο Θέατρο Αλκμήνη (από 5/12)

Ζούμε στον κόσμο των συναισθημάτων. Αυτός ο αόρατος κόσμος, όμως, παραμένει, στο μεγάλο μέρος του, άγνωστος. Μπορούμε, για παράδειγμα, να δώσουμε όνομα σε αυτό που νιώθουμε; Να ξέρουμε τι το προκάλεσε; Να το εκφράσουμε; Σε ποιον; Θα μας καταλάβει; Κι ύστερα, μπορούμε να το διαχειριστούμε; Αν αποτελεί πρόβλημα, μπορούμε να το λύσουμε;Το project «Παίζω με την καρδιά μου» που ξεκινά από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και θα διεξάγεται κάθε Σάββατο στο Θέατρο Αλκμήνη συνδυάζει:

Θέατρο και παιχνίδι
(δρώμενο-εργαστήρι)

Συναισθηματική αγωγή
Πρόκειται για ένα θεατρο-παιδαγωγικό εργαστήρι που δημιουργήθηκε από τους ηθοποιούς και θεατροπαιδαγωγούς, Μαρία Μαλταμπέ και Σοφία Στυλιανού, με την επιστημονική επιμέλεια του ψυχολόγου Δρ. Δημήτρη Θεοδοσάκη. Ολοκληρώνεται σε τέσσερις συναντήσεις με στόχο την ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης του παιδιού. Και πιο συγκεκριμένα, την αναγνώριση των συναισθημάτων, την έκφρασή τους και προοδευτικά την διαχείριση τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Θέατρο Αλκμήνη
Αλκμήνης 8, Στάση Μετρό Κεραμεικός

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε για το παιδάκι σας δωρεάν μηνιαία συμμετοχή στο μουσικοκινητικό θεατρικό εργαστήρι "Παίζω με την καρδιά μου" στο Θέατρο Αλκμήνη που ξεκινά το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί. Πρόκειται για 4 συναντήσεις , 1μισή ώρας, ( 11-12.30 το πρωί). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δραματοποιημένη παρουσίαση- παράσταση πρωτότυπης ιστορίας, και σειρά δραστηριοτήτων για την καλλιέργεια της συναισθηματικής αγωγής. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν( κατασκευές) διατίθενται όλα από το "Παίζω με την καρδιά μου".

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 12.30 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε για το παιδάκι σας δωρεάν μηνιαία συμμετοχή στο μουσικοκινητικό θεατρικό εργαστήρι "Παίζω με την καρδιά μου" στο Θέατρο Αλκμήνη που ξεκινά το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί. Πρόκειται για 4 συναντήσεις , 1μισή ώρας, ( 11-12.30 το πρωί)Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δραματοποιημένη παρουσίαση- παράσταση πρωτότυπης ιστορίας, και σειρά δραστηριοτήτων για την καλλιέργεια της συναισθηματικής αγωγής. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν(κατασκευές) διατίθενται όλα από το "Παίζω με την καρδιά μου".
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 3η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 145 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Ευσταθία Γιαννοπούλου

2. Λαμπρινή Δρακοπουλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.