Αρχική Διαγωνισμοί 2 παιδάκια κερδίζουν δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήρι ζωγραφικής της Παραμυθοχώρας (31/10)

2 παιδάκια κερδίζουν δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήρι ζωγραφικής της Παραμυθοχώρας (31/10)

Στο εικαστικό εργαστήρι της Παραμυθοχώρας τα παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών μέσα από τη ζωγραφική, τη χειροτεχνία και το κολάζ θα μάθουν για τα χρώματα και τις τεχνικές και θα γνωρίσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από την αυθόρμητη και ελεύθερη έκφραση. Το θέμα του εργαστηρίου κάθε φορά θα έχει σαν αφορμή ένα παραμύθι, ένα έργο τέχνης, ένα αντικείμενο ή ένα μουσικό έργο το οποίο θα παρουσιάζεται από την εικαστικό και θα εμπνέει τα παιδιά να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα!

Με την Ιωάννα Δερβίση
(πτυχιούχος της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας Αθηνών στο τμήμα Νηπιαγωγών και της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών στο τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης. Ως επαγγελματίας εικαστικός έχει πολυετή ενασχόληση στο χώρο της ζωγραφικής, της αγιογραφίας και της εικονογράφησης βιβλίου)

Πότε:
Κάθε Σάββατο στις 11:00

Παραμυθοχώρα
Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1
ΜΕΤΣ - Αθήνα - 11636
210 9216346
6936655927 - 6936655925

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να συμμετάσχετε στο εργαστήρι ζωγραφικής της Παραμυθοχώρας το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 13.30 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να συμμετάσχετε στο εργαστήρι ζωγραφικής της Παραμυθοχώρας το Σάββατ 31 Οκτωβρίου στις 11
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 30η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 102 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:


1.Σούνδια Αναστασία

2.Πάττυ Ισμυρλόγλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.