Αρχική Διαγωνισμοί 2 παιδάκια κερδίζουν δωρεάν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επιλογής τους στο Κέντρο Νόησις Θεσσαλονίκης

2 παιδάκια κερδίζουν δωρεάν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επιλογής τους στο Κέντρο Νόησις Θεσσαλονίκης

ΔΕΙΝΟΥΛΗΣ-2-630x424Εκπαιδευτικά και συνάμα διασκεδαστικά προγράμματα, θα πραγματοποιούνται, κάθε Σαββατοκύριακο, στο Νόησις, Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «ΑΙΓΑΙΟΝ, η γέννηση ενός Αρχιπελάγους», του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου. Πρόκειται για δύο ξεχωριστά προγράμματα, που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Τα παιδιάθα έχουν την ευκαιρία, με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού να μυηθούν στα μυστικά του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου καθώς και να ενημερωθούν για την συναρπαστική ιστορία του Αιγαίου Αρχιπελάγους.

«Ο μικρός Δεινούλης στο δάσος με τις σεκόιες»
Ανακαλύπτοντας τα κρυμμένα μυστικά του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας, τα παιδιά μυούνται στα μυστικά του Απολιθωμένου Δάσους της Λέσβου. Μέσα από δημιουργικές ασχολίες και διαδραστικές παρουσιάσεις, γνωρίζουν τον τρόπο δημιουργίας του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, τα είδη φυτών και ζώων που ζούσαν στα υποτροπικά δάση του Αιγαίου πριν από 20 εκατομμύρια χρόνια και την ηφαιστειότητα που συνδέεται άμεσα με τη δημιουργία του σημαντικότερου γεωλογικού μνημείου του Αιγαίου!

ΚΥΝΗΓΙ-ΘΗΣΑΥΡΟΥ-1-630x709Κυνήγι θησαυρού «Τα απολιθώματα μας διηγούνται την ιστορία του Αιγαίου»

Στο διασκεδαστικό κυνήγι θησαυρού «Τα απολιθώματα μας διηγούνται την ιστορία του Αιγαίου», τα παιδιά καλούνται να βρουν τις λύσεις στους γρίφους που τους έχει στείλει από το παρελθόν ο Δρ. Παλαιόπουλος, ερευνητής Γεωλόγος-Παλαιοντολόγος, να μελετήσουν τα απολιθώματα της έκθεσης και να συλλέξουν πληροφορίες για τα φυτά και ζώα που έζησαν στο χώρο του Αιγαίου κατά τα τελευταία 250 εκατομμύρια χρόνια. Στη συνέχεια, προσπαθούν να εξάγουν συμπεράσματα για τις μεταβολές του περιβάλλοντος, του κλίματος και της γεωγραφίας του Ελλαδικού χώρου, ώστε να μπορέσουν να λύσουν τον τελευταίο γρίφο που θα τους οδηγήσει στο μυστικό θησαυρό!

Το δώρο του διαγωνισμού
Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και  2 παιδάκια θα κερδίσουν από μία δωρεάν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επιλογής τους, στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «ΑΙΓΑΙΟΝ, η γέννηση ενός Αρχιπελάγους», του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου που θα διεξάγεται  τον Οκτώβριο στο Κέντρο  Νοήσις Θεσσαλονίκης. Η παραλαβή του δώρου, θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την υπεύθυνη του Κέντρου Νόησις, για τον καθορισμό της ακριβής ημερομηνίας κατά το μήνα Οκτώβριο.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 15 Οκτωβρίου τις 12.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και  2 παιδάκια θα κερδίσουν από μία δωρεάν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επιλογής τους, στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «ΑΙΓΑΙΟΝ, η γέννηση ενός Αρχιπελάγους», του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου που θα διεξάγεται  τον Οκτώβριο στο Κέντρο  Νοήσις Θεσσαλονίκης. Η παραλαβή του δώρου, θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την υπεύθυνη του Κέντρου Νόησις, για τον καθορισμό της ακριβής ημερομηνίας κατά το μήνα Οκτώβριο.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 204 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ασημένια Σταματιάδου

2. Άννα Αλεξιάδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.