Αρχική Διαγωνισμοί 2 παιδάκια κερδίζουν μηνιαία συμμετοχή στο Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης και Επικοινωνίας

2 παιδάκια κερδίζουν μηνιαία συμμετοχή στο Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης και Επικοινωνίας

DSC_0939Το Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης και Επικοινωνίας προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να συμμετάσχουν στις παιδικές θεατρικές ομάδες και στις ομάδες εικαστικής έκφρασης. Τα παιδιά εκφράζονται, απελευθερώνονται και δημιουργούν το δικό τους παραμύθι και το ανεβάζουν σε παιδική θεατρική παράσταση, συνοδευόμενη από την έκθεση εικαστικών τους δημιουργιών, οι οποίες αποτελούν στοιχεία του παραμυθιού.

Το πρόγραμμα ξεκινάει 16-9-2013 και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού με στόχο την ανάπτυξη γνωστικών και κοινωνικών δεξιοτήτων του παιδιού. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και λειτουργούν καθημερινά απογευματινές ώρες 5:30-6:30μμ και 7:00-8:00μμ στην οδό Εσπερίδων 8 στο κάτω Χαλάνδρι.  Κόστος συμμετοχής στις παιδικές θεατρικές ομάδες και ομάδες εικαστικής έκφρασης 40 ευρώ μηνιαίως και 50 αντιστοίχως.

*Λειτουργεί και πρωινό πρόγραμμα για παιδιά μικρότερης ηλικίας.

Το δώρο του διαγωνισμού μας:

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και ίσως είναι το δικό σας παιδί ένας από τους δυο νικητές που θα κερδίσουν από μια μηνίαια δωρεάν συμμετοχή στα τμήματα του Εργαστηρίου Δημιουργικής Έκφρασης και Επικοινωνίας! Ειδικότερα, ένα παιδί κερδίζει δωρεάν συμμετοχή για 1 μήνα στο τμήμα Θεατρικού Παιχνιδιού και ένα παιδί κερδίζει δωρεάν συμμετοχή για 1 μήνα στην Ομάδα εικαστικής έκφρασης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης και Επικοινωνίας μπορείτε να έχετε:

210 6897785, 6984700927 και http://edise.weebly.com/

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία  (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 13.00 μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και ίσως είναι το δικό σας παιδί ένας από τους δυο νικητές που θα κερδίσουν από μια μηνίαια δωρεάν συμμετοχή στα τμήματα του Εργαστηρίου Δημιουργικής Έκφρασης και Επικοινωνίας! Ειδικότερα, ένα παιδί κερδίζει δωρεάν συμμετοχή για 1 μήνα στο τμήμα Θεατρικού Παιχνιδιού και ένα παιδί κερδίζει δωρεάν συμμετοχή για 1 μήνα στην Ομάδα εικαστικής έκφρασης.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

<h3>Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 240 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς αναγνώστες.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μπέττυ Ζέρβα - δωρεάν συμμετοχή για 1 μήνα στο τμήμα Θεατρικού Παιχνιδιού

2. Ευαγγελία Τερζάκου- δωρεάν συμμετοχή για 1 μήνα στην Ομάδα εικαστικής έκφρασης.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.