Αρχική Διαγωνισμοί 2 παιδάκια κερδίζουν συμμετοχή στο Ορen Day του εικαστικού εργαστηρίου Animalia στη Galerie Δημιουργών (18/11)

2 παιδάκια κερδίζουν συμμετοχή στο Ορen Day του εικαστικού εργαστηρίου Animalia στη Galerie Δημιουργών (18/11)

Από τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, και για 2 μήνες θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο της Galerie Δημιουργών, στη Νέα Κηφισιά, ένας σεμιναριακός κύκλος πειραματικών πλαστικών τεχνών για παιδιά με τίτλο Animalia, υπ’ ευθύνη του εικαστικού Βασίλη Θαλασσινού. Κατά τη διάρκεια 8 δίωρων συνεδριών, τα παιδιά θα πειραματιστούν με διάφορα μέσα (σχέδιο, ζωγραφική, κολάζ, χειροτεχνία, γλυπτική) προκειμένου να παράξει το καθένα ένα ολοκληρωμένο καλλιτεχνικό έργο εμπνευσμένο από τον κόσμο των ζώων – υπαρκτών όσο και φανταστικών.

Σκοπός των εργαστηρίων είναι τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με ένα εύρος τεχνικών και να αρθρώσουν μέσω της πειραματικής συλλογικής μελέτης αυτόνομες εικαστικές φράσεις, πλάθοντας το καθένα το καλλιτεχνικό του ιδιόλεκτο. Στο τέλος του σεμιναριακού κύκλου Animalia, τα έργα των παιδιών θα εκτεθούν στον Πολυχώρο της Galerie Δημιουργών και τα έσοδα από την πιθανή πώλησή τους θα αποδοθούν εξολοκλήρου στις οικογένειες των μικρών δημιουργών.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015, στις 18:00, μέρα και ώρα όπου σας καλούμε να συμμετάσχετε σε ένα δωρεάν εργαστήρι σκουπιδοτέχνης για γονείς και παιδιά, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να πάρετε μια πρώτη ιδέα για τη φύση του σεμιναριακού κύκλου Animalia. Φέρτε μαζί σας εφημερίδες, περιοδικά, κουρελάκια, χαρτοταινίες και μπόλικη όρεξη για χειροτεχνία!

Galerie Δημιουργών,
Χελιδονούς 28, Νέα Κηφισιά
έναντι Shell, πλησίον Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας
210 62 51 732, 6934 143411

Το δώρο του διαγωνισμού

Λόγω αυξημένης ζήτησης κράτησης θέων, το Infokids.gr εξασφάλισε για 2 τυχερά παιδιά από μια δωρεάν συμμετοχή στο Ορen Day του εικαστικού εργαστηρίου Animalia στη Galerie Δημιουργών την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Λόγω αυξημένης ζήτησης κράτησης θέων, το Infokids.gr εξασφάλισε για 2 τυχερά παιδιά από μια δωρεάν συμμετοχή στο Ορen Day του εικαστικού εργαστηρίου Animalia στη Galerie Δημιουργών την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 17η Νοεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 60 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Μπεϊλακτάρη Άννα

2. Αργυροκώστα Νάκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.