Αρχική Διαγωνισμοί 2 παιδάκια κερδίζουν το παιδικό βιβλίο "Nότια" από τις εκδόσεις Φουρφούρι

2 παιδάκια κερδίζουν το παιδικό βιβλίο "Nότια" από τις εκδόσεις Φουρφούρι

Στις παγωµένες θάλασσες ένας ψαράς θα βρει: Έναν καινούριο φίλο, μια απροσδόκητη περιπέτεια και τον δρόµο για το σπίτι. Στο βιβλίο "Νότια", παιδιά ηλικίας από 5 ετών, θα βρουν μια τρυφερή ιστορία που θα τους ανοίξει πόρτες και παράθυρα στον κόσμο. Γνωρίστε το!

Μια τρυφερή ιστορία που εξοικειώνει τα παιδιά µε έννοιες όπως η συµπόνια, η αφοσίωση, η φροντίδα, η δοτικότητα αλλά και ο αποχωρισµός, και δηµιουργεί τις βάσεις για τη διαµόρφωση του χαρακτήρα τους και τις µελλοντικές τους σχέσεις ζωής.

Ναταλί Σαµπά, Παιδοψυχολόγος – Παιγνιοθεραπεύτρια, ΜSc Αναπτυξιακή Ψυχολογία
Ο Ντάνκαν συλλαµβάνει τα συναισθήµατα µε εξαιρετική ευαισθησία και οι εικόνες του ισορροπούν τα κινηµατογραφικά στιγµιότυπα της ζωής στον ωκεανό µε καλοσύνη και ανθρωπιά.

Publishers Weekly

Συγγραφέας
Ο Ντάνιελ Ντάνκαν είναι ένας ταλαντούχος νέος που ζει έξω απ’ το Λονδίνο. Το Νότια είναι το πρώτο του εικονογραφηµένο βιβλίο.

Στοιχεία έκδοσης

ISBN: 978-960-436-295-0

Συγγραφέας: Ντάνιελ Ντάνκαν

Τιµή: 12,99€

Αριθµός σελίδων: 40

Έκδοση: Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ – Eternal Optimists

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ∆ΙΑΘΕΣΗ
Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ / Κολωνού 12-14, Κεραµεικός, Αθήνα
Tηλ. παραγγελιών: 210 2514123 / Φαξ: 210 5227768 /

ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ
Το Φουρφούρι είναι ένα νέο εκδοτικό ξεκίνηµα στο χώρο κυρίως του παιδικού βιβλίου. Είναι µια συνεργασία µεταξύ των εταιριών Brainfood και Εternal Optimists µε έµφαση στο ποιοτικό παιδικό βιβλίο και όχι µόνο. Στα σχέδια µας εκτός από την έκδοση νέων τίτλων είναι η παραγωγή ψηφιακού περιεχοµένου και η δηµιουργία αντίστοιχων παραµυθιών και εκπαιδευτικών Apps. Καλώς ήρθατε στο Φουρφούρι, ένας κόσµος γεµάτος φαντασία, γνώσεις, περιπέτειες και ευτυχίας σας περιµένει.

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε ένας από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου "Nότια" του συγγραφέα Ντάνιελ Ντάνκαν που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φουρφούρι.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου "Nότια" του συγγραφέα Ντάνιελ Ντάνκαν που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φουρφούρι.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 7η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.515 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Σονια Κολλια

2. Κατερίνα Μανούση

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.