Αρχική Διαγωνισμοί 2 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν από ένα σετ προϊόντων Vichy

2 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν από ένα σετ προϊόντων Vichy

VP16823_rec_mainΗ Vichy μας χαρίζει ό,τι ακριβώς επιθυμούμε εμείς οι γυναίκες: πρόσωπο νεανικό, λαμπερό και βλέμμα φωτεινό. Με τα δύο θαυματουργά προϊόντα Liftactiv Serum 10 για το Πρόσωπο και Liftactiv Serum 10 για Μάτια και Βλεφαρίδες, τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα! Πώς;

Έπειτα από επιλογή ανάμεσα σε 50 και πλέον μόρια αντιγηραντικής περιποίησης, η έρευνα Vichy επέλεξε τη ραμνόζη, ένα φυτικό ενεργό συστατικό σε πολύ υψηλή συγκέντρωση 10% αναγνωρίστηκε ως το πιο ισχυρό για τη στόχευση ειδικά του Derm Source. Το Liftactiv Serum 10 για το Πρόσωπο με ραμνόζη 10% + Υαλουρονικό Οξύ χαρίζει άμεση λάμψη, αντιρυτιδική δράση, σύσφιξη των πόρων και αποτέλεσμα lifting. Ενώ το Liftactiv Serum 10 για Μάτια και Βλεφαρίδες, με ραμνόζη 10% + Ενισχυτές λάμψης + Ceramides μας προσφέρει φωτεινό βλέμμα στη στιγμή και βλεφαρίδες πυκνές και δυνατές σε 1 μήνα!

push_liftactiv-serum10Για θεαματικά αποτελέσματα στις ρυτίδες σε 10’…

Για ένα πρόσωπο πιο λείο…

Για ένα βλέμμα πιο ανοιχτό…

Για μία ΝΕΑ επιδερμίδα…

Αφεθείτε στα Liftactiv Serums 10!!

Ανακαλύψαμε τη δύναμη της νεότητας!

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις δύο τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από ένα σετ προϊόντων Vichy που θα περιέχει το Liftactiv Serum 10 για το Πρόσωπο και το Liftactiv Serum 10 για Μάτια και Βλεφαρίδες. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει από τα γραφεία μας, Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 2 Μαΐου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις δύο τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από ένα σετ προϊόντων Vichy που θα περιέχει το Liftactiv Serum 10 για το Πρόσωπο και το Liftactiv Serum 10 για Μάτια και Βλεφαρίδες.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 2α Μαΐου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα..
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.435 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Eιρήνη Νομικού

2. Βάσω Βαρζελιώτου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.