- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

2 τυχεροί κερδίζουν ένα μήνα δωρεάν μαθημάτων σε Μαθηματικά και Αγγλικά στο Eye Level Γλυφάδας

Εye Level [2]είναι η ονομασία των κέντρων μελέτης του εκπαιδευτικού οργανισμού Daekyo International, η οποία έχει ένα δίκτυο κέντρων εξατομικευμένης διδασκαλίας για παιδιά 3 έως 16 ετών.

Θέλοντας να μάθουμε περισσότερα για αυτά τα μαθήματα επισκεφθήκαμε το νέο κέντρο μάθησης Eye Level στη Γλυφάδα [2], για να γνωρίσουμε και να κατανοήσουμε καλύτερα αυτό το πρόγραμμα και τις διαφορετικές πτυχές εκμάθησης που επιλέγει να εφαρμόσει.

Η καινοτόμα μέθοδος εξατομικευμένης διδασκαλίας

Η φιλοσοφία του Eye Level [2]συνοψίζεται ως εξής: κατάκτηση της γνώσης/μάθησης από την οπτική γωνία του μαθητή και όχι του καθηγητή, εξού και ο τίτλος “Eye Level, I am the key”.

Η μέθοδος Eye Level [2]  καινοτομεί στην χρήση της συνδυαστικής διδασκαλίας blended learning, δηλαδή online εκμάθηση με υπολογιστή στο σπίτι και offline παρακολούθηση στο κέντρο μάθησης για μέγιστα μαθησιακά αποτελέσματα.

 Η ενισχυτική διδασκαλία απευθύνεται σε μαθητές όλων των δεξιοτήτων, από τους χαμηλόβαθμους που βελτιώνουν την επίδοσή τους και αποκτούν αυτοπεποίθηση, μέχρι τους χαρισματικούς που «βαριούνται» τις απλές ασκήσεις και αναζητούν την ακαδημαϊκή πρόκληση και τα κίνητρα αριστείας.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι 1:1 εξατομικευμένη διδασκαλία για κατανόηση –  εμπέδωση της ύλης, καλές πρακτικές διαβάσματος για αποτελεσματική μελέτη με ταχύτητα και ακρίβεια στην επίλυση προβλημάτων, αυτοδυναμία και αυτοπεποίθηση κατά τη μαθησιακή διαδικασία με συνέπειες την αγάπη για το διάβασμα και τη δια βίου μάθηση!

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται η μέθοδος Εye Level;

Το Eye Level παρέχει εξατομικευμένη διδασκαλία για παιδιά τριών (3) έως δεκαέξι (16) ετών. [2] Ξεκινά με βασικές μαθηματικές έννοιες μέσω του PLAY MATH για τους μικρούς μας φίλους από 3 ετών.

Επίσης στο PRESCHOOL ENGLISH μπαίνουν οι βάσεις για την κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας με βασικές έννοιες και παιχνίδια. Για τα παιδιά από 5 ετών ξεκινά το κύριο πρόγραμμα MATHS που περιλαμβάνει τα βασικά μαθηματικά και τα μαθηματικά κριτικής σκέψης που τα οδηγεί μέχρι την ηλικία των 16 ετών σε ένα μοναδικό ταξίδι γνώσης και ανακάλυψης των δυνατοτήτων του.

Αντίστοιχα στα 5 έτη ξεκινούν και τα προγράμματα ENGLISH και HAPPY TALK που ξεκινούν από βασικές έννοιες, αλφαβητικές γνώσεις και δεξιότητες μέχρι την ολοκλήρωση όπου το παιδί θα μπορεί να κατανοήσει περίπλοκα κείμενα, να γράψει εκθέσεις λογοτεχνικού περιεχομένου. Επίσης υπάρχει και πρόγραμμα CHINESE, της γλώσσας του μέλλοντος, για παιδιά από 6 ετών, αναγνωρισμένο από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνο.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδί ένας από τους 2 τυχερούς που θα κερδίσουν ένα μήνα δωρεάν μαθημάτων σε Μαθηματικά και Αγγλικά με την μέθοδο διδασκαλίας Eye Level στο Eye Level Γλυφάδας. [2] Ο νικητής θα επιλέξει αν επιθυμεί εκμάθηση Μαθηματικών ή Αγγλικών. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email ) . Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 17.30 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδί ένας από τους 2 τυχερούς που θα κερδίσουν ένα μήνα δωρεάν μαθημάτων σε Μαθηματικά και Αγγλικά με την μέθοδο διδασκαλίας Eye Level στο Eye Level Γλυφάδας. [2] Ο νικητής θα επιλέξει αν επιθυμεί εκμάθηση Μαθηματικών ή Αγγλικών. 

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1. Αντιγόνη Φλώρου

2.Δημήτρης Μαρκαντωνακης