Αρχική Διαγωνισμοί 2 τυχεροί κερδίζουν ένα πακέτο με 4 πολυσυσκευασίες μπαχαρικών Captains

2 τυχεροί κερδίζουν ένα πακέτο με 4 πολυσυσκευασίες μπαχαρικών Captains

mix-beefX3Η σειρά προϊόντων Captain’s Mix X3 έρχεται να δώσει ουσιαστική απάντηση στο καθημερινό ερώτημα «Τι τρώμε»; Καθημερινά καλείστε όχι μόνο να βρείτε και να παρασκευάσετε το φαγητό της ημέρας, αλλά θα πρέπει το φαγητό αυτό εκτός από νόστιμο να είναι και πρωτότυπο, ικανό να καλύψει τις διαφορετικές γευστικές απαιτήσεις των μελών της οικογένειας ώστε να αποφύγετε να ακούσετε τη φράση «πάλι τα ίδια»; Πολύ απλά μας προτείνουν για την καθημερινή διατροφή ένα διαφορετικό στυλ συνταγών που μέχρι τώρα λόγω περιορισμένου διαθέσιμου χρόνου παρασκευάζονταν μόνο Κυριακές και αργίες. Έτσι εμείς αυξάνουμε τις καθημερινές μας επιλογές προσφέροντας στα αγαπημένα μας πρόσωπα ιδιαίτερες συνταγές οι οποίες παρασκευάζονται εύκολα, γρήγορα και με σταθερό πάντα γευστικό αποτέλεσμα. Αυτά είναι και τα συστατικά της επιτυχίας των προϊόντων Captain’s Mix.

mix-bbqX3Συνδυασμοί: Τα 100% φυσικά μίγματα για μπιφτέκια και μπάρμπεκιου αποτελούν μία ολοκληρωμένη λύση για τον κιμά σας, τα μπιφτέκια, τα κεφτεδάκια και το κρέας σας στο μπάρμπεκιου και δεν χρειάζονται άλλα μπαχαρικά που να ενισχύουν τη γεύση τους. Εάν ωστόσο επιθυμείτε να προσθέσετε και άλλα συστατικά, μπορείτε να τα συνδυάσετε με σκόρδο και κρεμμύδι.
mix-grill

Το infokids εξασφάλισε και προσφέρει σε 2 τυχερούς αναγνώστες λάτρεις της γαστρονομίας κατόπιν κληρώσεως ένα πακέτο με 4 πολυσυσκευασίες μπαχαρικών Captains. Κάθε πακέτο περιέχει ένα mix για μπιφτέκι Χ3 (Αρωματικό, Πολίτικο, Πιπεράτο), ένα mix για μπάρμπεκιου χ3 (Καπνιστό, Πικάντικο, Μεσογειακό), ένα mix για σάλτσα μπολονέζ και ένα mix για χοιρινό.

mix-bolonez

Λίγα λόγια για την Captain's

Για περισσότερα από 80 χρόνια, η οικογένεια Γιώτη δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της εισαγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας μπαχαρικών, βοτάνων και φυσικών μιγμάτων. Σήμερα η εταιρία με την τεχνογνωσία 80 χρόνων, τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων υψηλής ποιότητας, το εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της και την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών marketing έχει εδραιώσει το brand Captain’s, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 27 Μαίου, στις 14.30 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids εξασφάλισε και προσφέρει σε 2 τυχερούς αναγνώστες λάτρεις της γαστρονομίας κατόπιν κληρώσεως ένα πακέτο με 4 πολυσυσκευασίες μπαχαρικών Captains. Κάθε πακέτο περιέχει ένα mix για μπιφτέκι Χ3 (Αρωματικό, Πολίτικο, Πιπεράτο), ένα mix για μπάρμπεκιου χ3 (Καπνιστό, Πικάντικο, Μεσογειακό), ένα mix για σάλτσα μπολονέζ και ένα mix για χοιρινό
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 1.103 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Oι τυχερές νικήτριες είναι:

1. Σταματίνα Αναστασία Γιαλούρη

2. Κατερίνα Γκουτλά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.