Αρχική Διαγωνισμοί 20 αναγνώστες κερδίζουν πρόσκληση για την ημερίδα «Παιδί και Διαδίκτυο. Ευκαιρίες, Προκλήσεις , Κίνδυνοι» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (2/7)

20 αναγνώστες κερδίζουν πρόσκληση για την ημερίδα «Παιδί και Διαδίκτυο. Ευκαιρίες, Προκλήσεις , Κίνδυνοι» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (2/7)

asfaleia_Sto_diadiktio_kai_ta_paidia_masΣτην διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών είναι γνωστό ότι τα παιδιά αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο «μπροστά σε έναν υπολογιστή» . Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα παιδιά σερφάρουν και παίζουν με το διαδίκτυο συχνά χωρίς έλεγχο και για πολλές ώρες. Η υπερβολική χρήση εξελίσσεται σε ορισμένες περιπτώσεις σε εξάρτηση ενώ πολλές φορές σχετίζεται με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες ανηλίκων.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Nickelodeon κατέχοντας ηγετική θέση στην παιδική ενημέρωση και ψυχαγωγία αποφάσισε να διοργανώσει μια σειρά ενημερωτικών δράσεων και εκδηλώσεων για γονείς , εκπαιδευτικούς και παιδιά με τίτλο “nick in action”. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η ημερίδα «Παιδί και Διαδίκτυο. Ευκαιρίες, Προκλήσεις , Κίνδυνοι».

PD_LOGO_FINAL

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το δώρο του διαγωνισμού

Λόγω αυξημένης ζήτησης κράτησης θέσεων, το Infokids.gr εξασφάλισε για 20 τυχερούς αναγνώστες από μια πρόσκληση ώστε να παρακολουθήσουν την ημερίδα «Παιδί και Διαδίκτυο. Ευκαιρίες, Προκλήσεις , Κίνδυνοι» που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου (10:00-16:00) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Μουσικής Αθηνών , αίθουσα MC3 επίπεδο Ν. Σκαλκώτας).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 1η Ιουλίου στις 11.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Λόγω αυξημένης ζήτησης κράτησης θέσεων, το Infokids.gr εξασφάλισε για 20 τυχερούς αναγνώστες από μια πρόσκληση ώστε να παρακολουθήσουν την ημερίδα «Παιδί και Διαδίκτυο. Ευκαιρίες, Προκλήσεις , Κίνδυνοι» που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου (10:00-16:00) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Μουσικής Αθηνών , αίθουσα MC3 επίπεδο Ν. Σκαλκώτας).
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 1η Ιουλίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, www.jaba.gr,  www.saveandwin.grhttp://kerdise-to.gr/

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 62 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Ιωάννης Ψυράκης

2. Ρένα Καρατζόγλου

3. Τσιλιμή Γρηγορία

4. Παναγιώτα Κουκούλη

5. Παπάζογλου Νικόλαος

6. Εσμεράλντα Μπιλτσάρη

7. Φωτοπούλου Μαργαρίτα

8. Μαριλένα Παπουτσή

9. Χαράλαμπος Κατσούλας

10. Δέσποινα Μωϋσίδου

11. Θεοδώρα Μιχάλη

12. Γιωργος Διαμαντοπουλος

13. Σοφία Παυλάτου

14. Δημήτρης Σισκόπουλος

15. Mαρία Χρυσάνθη

16. Γιώργος Πέππας

17. Μάριος Μελετόπουλος

18. Πάττυ Σιδέρη

19. Σόνια Αλεξιάδου

20. Περικλής Φαναράς

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.