Αρχική InfoMommy Υγεία 200 σακούλες φάρμακα συγκεντρώθηκαν στο Ναό της Αγίας Βαρβάρας, από τον κόσμο που προσήλθε, για να προσκυνήσει το Ιερό Σκήνωμα της Μεγαλομάρτυρος

200 σακούλες φάρμακα συγκεντρώθηκαν στο Ναό της Αγίας Βαρβάρας, από τον κόσμο που προσήλθε, για να προσκυνήσει το Ιερό Σκήνωμα της Μεγαλομάρτυρος

1EF8737C5E5BD95704292C0081329A8D
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που προσήλθε στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας, για να προσκυνήσει το Ιερό Σκήνωμα της Μεγαλομάρτυρος, και έφερε φάρμακα και υγειονομικό υλικό ,για να ενισχύσει το έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, στο πλαίσιο της δράσης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ.

Κατά τις τρεις εβδομάδες της παραμονής του Ιερού Σκηνώματος, στον Ναό της Αγίας Βαρβάρας, ,συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 200 σακούλες φάρμακα, υγειονομικό υλικό και ορθοπεδικά βοηθήματα.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τα ευχαριστήριά του στην Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε από βάθους καρδίας όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και με μοναδικό ανθρωπισμό προσέφεραν τα φάρμακα που διέθεταν ή αγόρασαν. Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που πάλι έδωσαν παράδειγμα ανθρωπιάς για να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο. Συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια μας όσο η πολιτεία αδυνατεί να καλύψει αυτούς τους ανθρώπους", ανέφερε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης.

«Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με γνώμονα την ανακούφιση των φτωχών και άρρωστων συνανθρώπων μας. Επιτακτική ανάγκη προβάλλει να στηρίξουμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη, που υποφέρουν και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην υγεία τους», δήλωσε ο Γεν. Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κος Δήμτσας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter