Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα 20ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 4Χ4 για μαθητές στη Θεσσαλονίκη(3,4/5)

20ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 4Χ4 για μαθητές στη Θεσσαλονίκη(3,4/5)

football_small1Το 20ο  Τουρνουά Ποδοσφαίρου 4x4, διοργανώνει και φέτος με στόχο την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του ομαδικού πνεύματος ο Δήμος Θεσσαλονίκης, από το Σάββατο 3 έως και την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, στο βοηθητικό γήπεδο του Καυτανζογλείoυ Εθνικού Σταδίου.

Στη διοργάνωση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ομάδες σχολείων, σωματείων και ανεξάρτητοι μαθητές σχολείων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, γεννημένοι τα έτη 2002 έως 2005. Κάθε ομάδα αποτελείται από τέσσερις παίκτες (έναν τερματοφύλακα και τρεις παίκτες γηπέδου) και έναν αναπληρωματικό και η διάρκεια των αγώνων θα είναι 20 λεπτά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι ώρες διεξαγωγής του τουρνουά είναι και για τις δύο μέρες από τις 9:00 έως τις 13:30. Κατά τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, Κυριακή 4 Μαΐου 2014, θα γίνουν οι απονομές και οι νικητές θα λάβουν έπαθλα, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο τηλ. 2310.958.350 (εσωτ. 102, τμήμα Εκδηλώσεων και Προγραμμάτων Αθλητισμού,) καθώς και στο σχετικό link στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter