Αρχική InfoTeens Νέα 24χρονος Έλληνας σχεδίασε το αυτοκίνητο του μέλλοντος και κέρδισε!

24χρονος Έλληνας σχεδίασε το αυτοκίνητο του μέλλοντος και κέρδισε!


Ο Γιώργος Χρονάκης, είναι ο 24χρονος από την Κρήτη που σχεδίασε το αυτοκίνητο του μέλλοντος κατακτώντας την πρώτη θέση στον ετήσιο διαγωνισμό που διεξάγουν για απόφοιτους συγκεκριμένων πανεπιστημίων οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες και κάνοντας την Ελλάδα περήφανη.

Ο Γιώργος είχε περάσει στις Πανελλήνιες και είχε μπει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Δεν ήταν όμως αυτό που ήθελε κι έτσι οι γονείς του τον βοήθησαν να φύγει για την Αγγλία, όπου μπήκε στο Πανεπιστήμιο Convetry University Art and Design.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα του Νίκου Χρονάκη, ο Γιώργος «παράλληλα δούλευε επί έναν ολόκληρο χρόνο πάνω στο συγκεκριμένο project. Ήθελε να λάβει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό για το αυτοκίνητο του μέλλοντος. Και τα κατάφερε. Βγήκε πρώτος σχεδιάζοντας ένα μοναδικό αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο της επόμενης 25ετίας»

Το πρωτοποριακό αυτοκίνητο που σχεδίασε ήταν για λογαριασμό της Aston Martin και εντυπωσίασε ακόμη και τους Γιαπωνέζους σχεδιαστές αυτοκινήτων, ενω ακόμα και στελέχη μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως έχουν έρθει σε επαφή μαζί του με σκοπό να συνεργαστούν μαζί του.

ΠΗΓΗ:http://www.inews.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.