Αρχική InfoDad 24ωρη απεργία σήμερα, Πέμπτη, στο Μετρό

24ωρη απεργία σήμερα, Πέμπτη, στο Μετρό

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου οι συρμοί του μετρό (γραμμή 2: Άγιος Δημήτριος-Άγιος Αντώνιος και γραμμή 3: Αιγάλεω-Αεροδρόμιο), λόγω 24ωρης απεργίας του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας (ΣΕΛΜΑ).

Ο λόγος είναι η αντίδραση των εργαζομένων στο μετρό στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο, που «καταργεί την ΣΣΕ».

«Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο διαλόγου, που αποδείχτηκε προσχηματικός» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους και ζητούν την κατανόηση του επιβατικού κοινού.

Μιλώντας στον Σκάι ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος, άφησε να εννοηθεί ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο οι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας. «Ο αγώνας αρχίζει σήμερα» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter