Αρχική Διαγωνισμοί 25 παιδάκια κερδίζουν διπλή πρόσκληση για την avant-premiere της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας "Κοκορόκι: ο ήρωας της φάρμας" στο Village Cinemas Athens Metro Mall (17/1)

25 παιδάκια κερδίζουν διπλή πρόσκληση για την avant-premiere της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας "Κοκορόκι: ο ήρωας της φάρμας" στο Village Cinemas Athens Metro Mall (17/1)

Η νέα χρονιά μπαίνει κινηματογραφικά με το δεξί καθώς οι λιλιπούτειοι σινεφίλ έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη καινούργια παιδική κινηματογραφική ταινία "Κοκορόκι: ο ήρωας της φάρμας" που έρχεται στις οθόνες μας στις 21 Ιανουαρίου από την Tanweer. Η ταινία που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι έχει για πρωταγωνιστή τον Ρόκι, ένα κοτοπουλάκι που θα γίνει γενναίος κόκορας για να μας δώσει ένα σπουδαίο μάθημα ζωής! Η animation έκπληξη από το Μεξικό θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες , μεταγλωττισμένη!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Village Cinemas Athens Metro Mall 
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 25 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την avant-premiere της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας "Κοκορόκι: ο ήρωας της φάρμας" στο Village Cinemas Athens Metro Mall Αίθουσα 5 την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 12:30, ώρα προσέλευσης 12:00. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 12.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 25 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την avant-premiere της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας "Κοκορόκι: ο ήρωας της φάρμας" στο Village Cinemas Athens Metro Mall Αίθουσα 5 την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 12:30, ώρα προσέλευσης 12:00
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 15η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.034 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Γρηγόρης Κοκόλης

2.Βιδάλη Θεώνη

3.Ελένη Κοντολούρη

4.Αργυρός Παντελής

5.Αλέξανδρος Γριμάνης

6.Ευανθία Κατσάνου

7.Ιωάννης Μαρκασιώτης

8.Έφη Σουβλέρη

9.Καμπούρη Δήμητρα

10.Φωτακίδης Δημήτρης

11.Μαρία Μαυρομμάτη

12.Μανώλης Βασιλάκης

13.Ευαγγελία Κουτσάκη

14.Αναστασία Σακκαγιάννη

15.Ελισσάβετ Κυριαζή

16.Ηρα Σχοινά

17.Αθανασία Ερκέκη

18.Μαργαρίτα Μαντζίνου

19.Μαγδαληνή Ινεπεκογλου

20.Ζέρβα Ουρανία

21.Πατμανίδης Νίκος

22.Κατερίνα Διονυσοπούλου

23.Παναγιώτης Ζαχαρέας

24.Ελένη Κότση

25. Αυγουστής Μαράκης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.