Αρχική InfoMommy Νέα 29χρονη δρομέας επιβίωσε στο δάσος πίνοντας το μητρικό της γάλα

29χρονη δρομέας επιβίωσε στο δάσος πίνοντας το μητρικό της γάλα

288B712800000578-0-image-a-1_1431307465235Γυναίκα που έτρεχε σε αγώνα 20 χιλιομέτρων επέζησε μια νύχτα σε δάσος της Νέας Ζηλανδίας καταναλώνοντας το δικό της μητρικό γάλα. Επίσης, κατάφερε να σκάψει μια τρύπα στο έδαφος για καταφύγιο από τους ισχυρούς ανέμους και τη βροχή και έβγαλε τη νύχτα σε δύσκολες συνθήκες.

Η Susan O' Brien πήρε μια λάθος στροφή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα 20 χιλιομέτρων και χάθηκε μέσα στο δάσος. Μετά από λίγο άρχισε μια τρομερή επιχείρηση αναζήτησής της μόλις κατάλαβαν ότι έλειπε.

Μόλις βρέθηκε την επόμενη μέρα στις 11:30 το πρωί, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να θηλάσει την οκτώ μηνών κόρη της. Η 29χρονη μητέρα δύο παιδιών δήλωσε ότι ήταν πεπεισμένη ότι θα πέθαινε στο σκοτεινό δάσος. Προσευχόταν συνέχεια και σκεφτόταν την οικογένειά της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο thetoc.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.