Αρχική InfoDad 2ο Scooter Festival Athens στην Τεχνόπολη (4-6/10)

2ο Scooter Festival Athens στην Τεχνόπολη (4-6/10)

scooterΓια δεύτερη χρονιά το ScooterFestival έρχεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου για να προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης στην πόλη, απόλυτα συμβατό με τις ανάγκες της εποχής μας αλλά παράλληλα και διασκεδαστικό. Οι φίλοι των δύο τροχών και όχι μόνο, μπορούν σε ένα τριήμερο να δουν όλα τα νέα μοντέλα σε scooters, παπιά, μοτοσυκλέτες και ATV μαζί με αξεσουάρ και εξοπλισμό για τον αναβάτη και τη μοτοσυκλέτα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργούν κάποιες παράλληλες εκθέσεις και θα πραγματοποιηθούν κάποιες ειδικές εκδηλώσεις.

Παράλληλες Εκθέσεις

Έκθεση «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ»
Ηλεκτρικά scooter και ποδήλατα με ελάχιστο κόστος κατανάλωσης και μηδενικούς ρύπους, έρχονται να δώσουν μια νέα πρόταση για τη μετακίνηση στην πόλη. Παράλληλα θα υπάρχει και η δυνατότητα για μικρά drive test σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Έκθεση «GAZI MOTOFESTIVAL»
Για τους φίλους της μοτοσυκλέτας οι σημαντικότερες εταιρείες του χώρου θα παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα.

asf20133Ειδικές Εκδηλώσεις

Classic Bike Festival
Κλασικές μοτοσυκλέτες NORTON, ARIEL, BMW, TRIUMPH, HARLEY DAVIDSON αλλά και κλασικά «μηχανάκια» θα ζωντανέψουν αναμνήσεις…

Bad and Beautiful
Γλυπτική σε μοτοσυκλέτα, απίστευτες customized μηχανές και βραβευμένες σε διεθνείς διαγωνισμούς μοτοσυκλέτες παρουσιάζονται στο κεντρικό φουγάρο της Τεχνόπολης, κάποιες από αυτές για πρώτη φορά!

«Ο Γύρος του Θανάτου»
Μετά από τρεις δεκαετίες που έχει να παρουσιαστεί στην Αθήνα, σε ένα ξύλινο βαρέλι διαμέτρου 16μ., ο ακροβάτης-αναβάτης Βαγγέλης Ανδρέου και οι συνεργάτες του θα κάνουν «το γύρω του θανάτου» και θα κόψουν την ανάσα των θεατών με το ριψοκίνδυνο θέαμά τους.

Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης
Η σχολή ασφαλούς οδήγησης Ride it διοργανώνει στην αίθουσα Δ10 σεμινάριο “Scooter Safety Training”.

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών
Διασώστες του ΕΚΑΒ θα δίνουν μαθήματα πρώτων βοηθειών στην αίθουσα Δ10.

Ώρες Λειτουργίας:
Παρασκευή 4 Οκτωβρίου: 16.00-22.00
Σάββατο 5 Οκτωβρίου: 11.00-22.00
Κυριακή 6 Οκτωβρίου: 11.00-22.00


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.