Αρχική Νέα 2χρονος "κυοφορούσε" το δίδυμο αδερφό του

2χρονος "κυοφορούσε" το δίδυμο αδερφό του

10792038FAC98F330393DB720FD17113

Το διογκωμένο στομάχι του αλλά και τα προβλήματα αναπνοής που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα οδήγησαν τους γονείς του μόλις δύο ετών  Xiao Feng από την Κίνα να τον μεταφέρουν στο νοσοκομέιο

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να φανταστούν όσα θα τους ανακοίνωναν οι γιατροί, σχετικά με την υγεία του παιδιού τους.

Ο Xiao Feng «κυοφορούσε» τον δίδυμο αδελφό! Οι γιατροί έκπληκτοι είδαν στο στομάχι του αγοριού ένα έμβρυο που δεν είχε αναπτυχθεί πλήρως.

Το αγέννητο αδελφάκι του Xiao Feng  ήταν 20 εκατ., είχε σπονδυλική στήλη και άκρα και καταλάμβανε τα 2/3 του στομαχιού του παιδιού!

Ο μικρούλης υπεβλήθη σε εγχείρηση και σήμερα είναι καλά στην υγεία του, ενώ η ιστορία του κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου.

Πηγή: Daily Mail


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.