3ήμερο Αγίου Πνεύματος για όλη την οικογένεια στα Γρεβενά

Κάποιος πρέπει να βάλει την ιδέα. Έτσι δεν γίνεται πάντα; Και οι υπόλοιποι πετάμε τη σκούφια μας για μια απόδραση που θα μας φέρει κοντά στη φύση και θα μας επιτρέψει να ψυχαγωγηθούμε μετέχοντας σε δραστηριότητες που θα αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα μας.
Η Trekking Hellas Γρεβενών και οι συνοδοί της έχουν να μας προτείνουν μια σειρά από εναλλακτικές προτάσεις για να περάσουμε τις ημέρες του Αγίου Πνεύματος στα Γρεβενά. Επισκέψεις σε παραδοσιακά χωριά, στο Πάρκο Βόρειας Πίνδου και δραστηριότητες στην φύση με τα αγαπημένα μας σπορ σε μια από τις πλέον όμορφες περιοχές της πατρίδας μας. Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Σάββατο 22/05/2010:
Άφιξη στη περιοχή και τακτοποίηση στους ξενώνες που έχει γίνει κράτηση.

Κυριακή 23/05/2010:

Πεζοπορία Βάλια Κάλντα
Η μέρα ξεκινάει με μια εντυπωσιακή πεζοπορία συνολικής διάρκειας 5 ωρών στον εθνικό δρυμό της Βάλια Κάλντα. Το περπάτημά μας ξεκινάει από το σημείο Σταυρός και διαρκεί περίπου 2 ώρες, όπου ακολουθώντας ένα μονοπάτι διασχίζουμε την κοιλάδα της Βάλια Κάλντα με τα πανέμορφα τοπία της, την πυκνή και πλούσια βλάστησή της, τα πανύψηλα πεύκα της και την πλούσια πανίδα της. Ένα από τα σπάνια ζώα που ζουν εδώ είναι η καφέ αρκούδα. Ο δρυμός της Βάλια Κάλντα αποτελείται από μαύρη πεύκη, μερικές συστάδες οξιάς, μερικά άτομα κόκκινης πεύκης καθώς και τη λευκόδερμη πεύκη.

Δευτέρα 24/05/2010:
Ημέρα ελεύθερη και επιστροφή.

Προτάσεις της Trekking Hellas:
Κάντε μια βόλτα στην περιοχή και επισκεφθείτε τα ορεινά χωριά της.
Το χωριό Δοτσικό, το Σπήλαιο με τους μετεωριτικούς του βράχους και η επιβλητική Σαμαρίνα με το λαογραφικό της μουσείο, είναι κάποιες από τις προτάσεις. Ανακαλύψτε ακόμα παραδοσιακές ταβέρνες, που θα σας ταξιδέψουν με τις υπέροχες γεύσεις τους.

Τιμή
Το πακέτο ξεκινάει από 220 € και φτάνει τα 330 € ανάλογα με το κατάλυμα και περιλαμβάνει:
2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, την εκδρομή στην Βάλια Κάλντα (τοπικές μετακινήσεις, συνοδός, πικ-νικ),ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Info
Πληροφορίες τηλ. 210 3310323, Fax: 2103234548