Αρχική Διαγωνισμοί 3 αναγνώστες κερδίζουν ένα μήνα φοίτησης στο θεατρικό εργαστήρι "Εν αρχή"

3 αναγνώστες κερδίζουν ένα μήνα φοίτησης στο θεατρικό εργαστήρι "Εν αρχή"

Εάν το παιδάκι σας έχει καλλιτεχνικές και κυρίως θεατρικές ανησυχίες τότε δεν θα πρέπει να παραλείψετε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό που διεξάγουμε από κοινού με το θεατρικό εργαστήρι "Εν αρχή" προσφέροντας σε 3 παιδιά ηλικίας από 4 ετών και πάνω ενα μήνα δωρεάν φοίτησης στα μαθήματα θεατρικού παιχνιδιού του θεατρικού εργαστηρίου. Τα μαθήματα είναι ομαδικά και γίνονται μια φορά την εβδομάδα κάθε Σάββατο στις 12.00 μ.μ.

Ας γνωρίσουμε το θεατρικό εργαστήρι "Εν αρχή":

Το θεατρικό παιχνίδι είναι μια ευχάριστη και εκπαιδευτική δραστηριότητα. Στηρίζεται τόσο στο θέατρο (παιχνίδι ρόλων, σωματική έκφραση, αυτοσχεδιασμός) όσο και στο παιχνίδι, ένα μέσο οικείο στα παιδιά από την έμφυτη ανάγκη για κίνηση και έκφραση.Μέσα σε ένα παιδαγωγικό κλίμα που δε στηρίζεται στο σωστό και στο λάθος αλλά στην ελεύθερη έκφραση, το παιδί αλληλεπιδρά και ενεργοποιείται, παίρνοντας ρόλους, παίζοντας θέματα μέσα από τη ζωή του, εξωτερικεύοντας συναισθήματα και σκέψεις που πολλές φορές δε μπορεί να εκφράσει με λόγια καλλιεργώντας έτσι τα εκφραστικά του μέσα. Δρα δημιουργικά και συλλογικά, κοινωνικοποιείται και προσεγγίζει τη γνώση μέσα από το συμβολισμό.Φτιάχνει τις δικές του ιστορίες, αφήνοντας τη φαντασία του να το οδηγήσει.Αυτοσχεδιάζει εκφράζοντας συναισθήματα και μιμούμενο συμπεριφορές. Σκοπός του εργαστηρίου είναι τα παιδιά να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, να διασκεδάσουν, να γελάσουν, να εκφραστούν και τέλος να αναπτυχθούν χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες τους. Υποδύονται ρόλους, τους αναλύουν και τους χρωματίζουν με την προσωπική τους πινελιά !

Υπεύθυνες Ματίνα Γιώγου - Παιδαγωγός Σταυρούλα Μπαρδουνιώτη -Ηθοποιός

Κόστος 40 ευρώ μηνιαίως και εγγραφή 20 ευρώ

ΘΕΑΤΡΙΚΌ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙ " ΕΝ ΑΡΧΗ "
Νέος κόσμος , μετρό Άγιος Ιωάννης
Ηλιουπόλεως 58 και Αιθαλίδου 11 -16
210. 9012112 -210.9022111

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tρίτη 30 Οκτωβρίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • το θεατρικό εργαστήρι "Εν αρχή" προσφέρει σε 3 παιδιά ηλικίας από 4 ετών και πάνω ενα μήνα δωρεάν φοίτησης στα μαθήματα θεατρικού παιχνιδιού του θεατρικού εργαστηρίου
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμoύς από το 1 ως το 124 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μαριάνθη Κατακάλου

2. Χρήστος Σταματίου

3. Λαμπρινή Δρογούτη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.