3 απλές κινήσεις για το πιο λαμπερό πρόσωπο της χρονιάς

Για να είμαστε λαμπερές στο ρεβεγιόν δεν χρειάζονται πολλά. Τρία απλά βήματα, τρεις βασικές κινήσεις κι εσείς θα ακτινοβολείτε από φυσική ομορφιά. Σύμμαχός μας σε αυτή την τόσο… λεπτή αποστολή τα 3 best selling προϊόντα της La Roche-Posay που βοηθούν το δέρμα να διατηρείται λαμπερό και υγιές!  Σας τα παρουσιάζουμε μαζί με τα 3 βασικά βήματα καθημερινής φροντίδας  που θα σας βοηθήσουν να  αναδείξετε τη λάμψη στο πρόσωπό σας, ακόμα και αν αυτό είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο!


Βήμα 1ο– Σωστός Καθαρισμός

Πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό απομακρύνεται τα μαλλιά σας με μία στέκα και πλύνετε τα χέρια σας πολύ καλά. Προσέξτε ώστε να μην παραλείπετε τα σημεία που είναι κοντά στις ρίζες των μαλλιών, καθώς εκεί συγκεντρώνεται εκτός από μέικ απ και υπολείμματα προϊόντων περιποίησης μαλλιών.

Tips Σωστού Kαθαρισμού
Πλένετε πάντα τα χέρια πριν καθαρίσετε το πρόσωπο σας.

Μη χρησιμοποιείτε παλιά καθαριστικά και προϊόντα ντεμακιγιάζ. Η υγεία της επιδερμίδας σας είναι πολύ σημαντική και είναι προτιμότερο να μη ρισκάρετε για την ποιότητα τους.

Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε το πρόσωπο σας κάθε βράδυ. Κατά τη διάρκεια του ύπνου οι πόροι του δέρματος ανοίγουν, με αποτέλεσμα να εισχωρούν βακτήρια, σκόνη και υπολείμματα μακιγιάζ που συμβάλλουν στην κακή εικόνα της επιδερμίδας.

Καλό θα ήταν να καθαρίζετε το πρόσωπο σας και κάθε πρωί αφού ξυπνήσετε. Έτσι θα ξεκινήσετε μια «καθαρή» μέρα και το μακιγιάζ σας θα στρώσει πολύ καλύτερα.

Βήμα 2ο – Καταπράυνση και τόνωση του δέρματος

Αφού τελειώσετε τον καθαρισμό, απλώστε την κατάλληλη ενυδατική κρέμα, θα τονώσει και θα κρατήσει τη φρεσκάδα στο πρόσωπό σας.

Βήμα 3ο – Καθημερινή ενυδάτωση για το πρόσωπο και τα μάτια

Η καθημερινή ενυδάτωση δεν είναι απλώς μια επιπλέον κίνηση στη ρουτίνα περιποίησης, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρείται το δέρμα υγιές και λαμπερό.  Το 20% της συνολικής ποσότητας νερού που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα βρίσκεται στο δέρμα, και όταν αυτό δεν είναι καλά ενυδατωμένο χάνει τη ζωντάνια και την ελαστικότητα του, και γερνάει γρηγορότερα.