Αρχική Διαγωνισμοί 3 οικογένειες κερδίζουν δωρεάν γεύμα την Κυριακή (9/12) στο Publicafé Συντάγματος

3 οικογένειες κερδίζουν δωρεάν γεύμα την Κυριακή (9/12) στο Publicafé Συντάγματος

Τo Publicafé στο Σύνταγμα γίνεται προορισμός για τις κυριακάτικες οικογενειακές εξορμήσεις σας με μοναδικές γευστικές προτάσεις, παιδικές παραστάσεις και εργαστήρια που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Συγκεκριμένα, κάθε Κυριακή του Δεκεμβρίου, το Publicafé περιμένει τους επισκέπτες του από τις 11.00 μέχρι τις 15.00 για να απολαύσουν το παιδικό combo menu και να ψυχαγωγηθούν. Aυτή την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε ένα εργαστήρι ζαχαροπλαστικής για λιλιπούτειους σεφ. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στη δράση θα έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν τα δικά τους απίθανα γευστικά γλυκά.

Το infokids.gr σε συνεργασία με το Public διεξάγει διαγωνισμό και προσφέρει σε 3 οικογένειες (2 ενήλικες και 2 παιδιά) τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν τα combo γεύματα στον όμορφο χώρο του Publicafé. Μπείτε λοιπόν στην κλήρωση και καλή διασκέδαση!

Η τιμή εισόδου για παιδιά ανέρχεται στα 12 ευρώ και περιλαμβάνει δημιουργική απασχόληση και γεύμα

Κρατήσεις θέσεων: Publicafe 210-3239101

Publicafé
Καραγεώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα, Αθήνα, Greece
210-3239101

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με το Public διεξάγει διαγωνισμό και προσφέρει σε 3 οικογένειες (2 ενήλικες και 2 παιδιά) τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν τα combo γεύματα στον όμορφο χώρο του Publicafé.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμoύς από το 1 ως το 81 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Σταυρούλα Νοτσάκου

2. Κων/να Βότση

3. Εβελίνα Παυλιόγλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.