Αρχική InfoMommy Συμβουλές 3 απίστευτοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα τσόφλια αυγών

3 απίστευτοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα τσόφλια αυγών

Τα τσόφλια των αυγών έχουν πολλές χρήσεις στο σπίτι σας που δεν γνωρίζετε. Βρήκαμε τρεις πρωτότυπες ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τα τσόφλια των αυγών σας:

Για καθάρισμα

Κόψτε τα τσόφλια σε πολύ μικρά κομμάτια και με αυτά και ένα σφουγγάρι τρίψτε τηγάνια, μπρίκια και κατσαρόλες που έχουν επίμονους λεκέδες και βρωμιές. Εννοείται πως δεν ακολουθείτε αυτή τη διαδικασία σε αντικολλητικά τηγάνια, τα οποία δεν πρέπει με καμία δύναμη να γραντζουνιστούν. Μπορείτε να εφαρμόσετε το tip σε κατσαρολικά που είναι ανοξείδωτα.

Για ξεβούλωμα

Χρησιμοποιήστε τη σκόνη από τα τριμμένα τσόφλια για να ξεβουλώσετε σωλήνες, νιπτήρες και μπανιέρες. Βάλτε τα τσόφλια στο μπλέντερ και ρίξτε τη σκόνη που θα δημιουργηθεί στη βουλωμένη μπανιέρα σας. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα!

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.