Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness 3 απλές ασκήσεις για όμορφες και δυνατές γάμπες

3 απλές ασκήσεις για όμορφες και δυνατές γάμπες

gorgeous-gams-promo-700x700Είναι δύσκολο να νιώσετε ελκυστικές όταν αισθάνεστε ότι ταλαντεύεστε πάνω στα ψηλοτάκουνα παπούτσια σας.

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη στάση και τη σταθερότητά σας, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να περπατήσετε πάνω σε ψηλά τακούνια, ξεκινήστε εντάσσοντας αυτές τις κινήσεις στο πρόγραμμά σας για τρεις φορές την εβδομάδα:
4-pop-twist-700x700_0Σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά και τα δάχτυλα προς τα έξω. Σφίξτε τα χέρια σας στο ύψος των ώμων μπροστά σας, κρατήστε τις παλάμες σας στραμμένες προς τα έξω και λυγίστε τους αγκώνες στο πλάι. Σηκώστε την αριστερή φτέρνα σας και στηριχτείτε στα δάχτυλα του ποδιού σας. Λυγίστε τα γόνατα και στρέψτε τον κορμό σας προς τα αριστερά. Επιστρέψτε πίσω στο κέντρο και επαναλάβετε για 3x10 φορές, κρατώντας το αριστερό πόδι στην ίδια θέση. Αλλάξτε πλευρά και πόδι για να ολοκληρωθεί το σετ.

5.-down-diva-700x700_0Σκύψτε προς τα εμπρός και σπρώξτε τα ισχία σας προς το ταβάνι, έτσι ώστε το σώμα σας να σχηματίσει ένα ανάποδο V. Ευθυγραμμίστε το κεφάλι με τη σπονδυλική στήλη σας και λυγίστε το δεξί γόνατο, ενώ κρατάτε τεντωμένο το αριστερό. Στη συνέχεια, αλλάξτε τη φορά των ποδιών λυγίζοντας το αριστερό και κρατώντας τη δεξιά φτέρνα σας στο πάτωμα. Επαναλάβετε για 3x10 φορές για να ολοκληρώσετε το σετ.

6.-heel-reach-700x700_1Πάρτε τη θέση της σανίδας. Σηκώστε το δεξί πόδι και τοποθετήστε το με τα δάχτυλα πάνω στην αριστερή φτέρνα. Προσπαθήστε να πατήσετε το αριστερό πόδι στο πάτωμα και κρατήστε το εκεί για ένα δευτερόλεπτο. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση και επαναλάβετε. Αλλάξτε πόδι και επαναλάβετε για 3x5 φορές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.