Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness 3 εύκολες ασκήσεις για να αποκτήσετε σφριγηλούς γλουτούς

3 εύκολες ασκήσεις για να αποκτήσετε σφριγηλούς γλουτούς

webmd_rf_photo_of_thighs_and_buttΔεν χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο και χρήματα σε προϊόντα αδυνατίσματος και κρέμες περιποίησης, προκειμένου να αποκτήσετε τους καλογυμνασμένους γλουτούς που πάντα ονειρευόσασταν.

Δοκιμάστε τις 3 ασκήσεις ενδυνάμωσης που σας προτείνουμε και θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τα αποτελέσματα!

ss_101388818ss_101388819Γονατίστε με τις παλάμες ευθεία προς τους ώμους και τα γόνατα προς τους γοφούς. Ταυτόχρονα, κρατήστε την πλάτη σας επίπεδη. Σηκώστε λυγισμένο στο πλάι το δεξί σας πόδι στο ύψος των γοφών και στη συνέχεια τεντώστε το, κρατώντας σταθερό τον κορμό και γυρίζοντας το κεφάλι στο πλάι. Επαναλάβετε για 15 φορές και αλλάξτε πόδι.

ss_101388828ss_101388829Σταθείτε όρθιες και λυγίστε το δεξί πόδι μέχρις ότου ακουμπήσει στο σημείο πίσω από το αριστερό γόνατο. Συγχρόνως, τεντώστε το δεξί χέρι στο πλάι στο ύψος των ώμων και το αριστερό ακριβώς πάνω από το κεφάλι. Κρατήστε τα χέρια στην ίδια θέση και τεντώστε το δεξί πόδι προς τα πίσω. Κάντε 15 επαναλήψεις και αλλάξτε πόδι.

ss_101388790ss_101388791Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πέλματα ενωμένα ψηλά και τα χέρια τεντωμένα δεξιά και αριστερά. Στη συνέχεια, ανοίξτε τα πόδια σας στο πλάι -όσο είναι δυνατόν- κι έπειτα ελάτε ξανά στην αρχική θέση σας. Κάντε 15 επαναλήψεις και ξεκουραστείτε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.