Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 3 κουρέματα που δείχνουν το πρόσωπο πιο λεπτό

3 κουρέματα που δείχνουν το πρόσωπο πιο λεπτό

Συχνά πειραματίζεσαι με το μήκος και το χρώμα των μαλλιών σου, αναζητώντας κάθε φορά το ιδανικό χτένισμα για το σχήμα του προσώπου σου. Οι σκιάσεις στα μαλλιά, δηλαδή οι ανάμεικτες ανταύγειες σε σκούρες και πιο ανοιχτές αποχρώσεις, δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να δείχνει το πρόσωπο καλοσχηματισμένο και λεπτό.

Να θυμάσαι ότι τα αυστηρά, γεωμετρικά haircuts μπορεί να είναι πιο νεανικά, αλλά κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο στρογγυλό από όσο είναι. Οπότε χρειάζεται να δοκιμάσεις ένα κούρεμα με περισσότερες ασυμμετρίες και φιλαρίσματα. Ποια είναι λοιπόν τα 3 haircuts που σε κολακεύουν πιο πολύ;

lob

Lob haircut

Ένα καρέ κούρεμα με μήκος μάλλιων που φτάνει λίγο κάτω από το σαγόνι είναι το ιδανικό haircut που μπορείς να δοκιμάσεις, αν θέλεις το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λεπτό. Κατά κάποιο τρόπο δημιουργούνται γωνίες κι έτσι δεν δείχνει τόσο στρογγυλό. Οι αυμμετρίες αναδεικνύουν ένα τέτοιο χτένισμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο joytv.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter