- InfoKids - https://www.infokids.gr -

3 παιδάκια κερδίζουν από μια μηνιαία κάρτα εισόδου για να παίξουν σε ένα από τα 6 πάρκα των Volta fun town

Τα Volta Fun Town [1] αποτελούν τους πληρέστερους χώρους οικογενειακής διασκέδασης και ψυχαγωγίας στην Αθήνα για τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους γονείς τους.

Κάστρα παραμυθένια, ζούγκλες για ατελείωτες ώρες εξερεύνησης, τραμπολίνο για διασκέδαση στα ύψη, baby kart και λιμουζίνες για μελλοντικούς οδηγούς, παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που μπορείς να συναντήσεις στα πάρκα των Volta Fun Town [1].

Η διαμόρφωση των καταστημάτων Volta Fun Town [1] παρέχει την δυνατότητα φιλοξενίας και εστίασης μεγάλου αριθμού ατόμων κάνοντας την παραμονή στον χώρο πιο ευχάριστη, άνετη και ξεκούραστη. Παράλληλα επιτρέπει σε γονείς & συνοδούς να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των παιδιών απολαμβάνοντας τον καφέ, το αναψυκτικό και το snack τους.

Οι χώροι των Volta Fun Town [1] είναι πάντα καθαροί, χωρίς φθορές, υψηλής αισθητικής και φιλοξενίας!!!

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα πάρκα παιδικής ψυχαγωγίας Volta Fun Town [1] εδώ [1]

Οι διευθύνσεις των  Volta Fun Town είναι:

Athens Heart [2]

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 180 - ΤΑΥΡΟΣ

Avenue [3]

Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 41 - 45 ΜΑΡΟΥΣΙ

Athens Metro Mall [4]

Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 276 - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μαρίνα Φλοίσβου [5]

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Σπάτα [6]

1ο ΧΛΜ. Λ. ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΣΠΑΤΩΝ ΘΕΣΗ ΠΕΤΡΑ ΓΥΑΛΟΥ

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like [7] στο Facebook [7] για να είναι το παιδί σας ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν από μια μηνιαία κάρτα εισόδου για είσοδο στην παιχνιδοκατασκευή ή την πίστα Roller Skating σε ένα από τα 6 πάρκα των Volta fun town [1].  Η μηνιαία κάρτα αφορά την είσοδο ενός παιδιού. Η 1η επίσκεψη θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι 15 Ιουλίου 2018.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Μεγ. Τετάρτη 4 Απριλίου στις 11:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό  για να είναι το παιδί σας ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν από μια μηνιαία κάρτα εισόδου για είσοδο στην παιχνιδοκατασκευή ή την πίστα Roller Skating σε ένα από τα 6 πάρκα των Volta fun town [1].  Η μηνιαία κάρτα αφορά την είσοδο ενός παιδιού. Η 1η επίσκεψη θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι 15 Ιουλίου 2018.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 4η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org [8]), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr [9]", nethall.gr [10], http://kerdise-to.gr/ [11], www.jaba.gr [12], www.saveandwin.gr [13]

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 2.345  συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Μπάμπης Κοντραφούρης

2.Παυλίνα Σπανού

3.Δέσποινα Καρατζούνη